Νέοι φυσικοί χυμοί με την ποιότητα ΑΛΑΜΠΡΑ που ξέρουμε και εμπιστευόμαστεΗ Γαλακτοβιομηχανία Α/φοί Πέτρου, γνωστή για τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΑΛΑΜΠΡΑ και  «Η ΓΙΑΓΙΑ», ανακοινώνει το λανσάρισμα των νέων, απολαυστικών φυσικών χυμών ΑΛΑΜΠΡΑ στην κυπριακή αγορά.

Οι 100% φυσικοί χυμοί ΑΛΑΜΠΡΑ αποτελούν τη νέα σειρά προϊόντων που δημιούργησε η εταιρεία, με σκοπό να ικανοποιήσει τις όλο και πιο απαιτητικές διατροφικές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, με πλούσια θρεπτικά συστατικά, χωρίς την προσθήκη ζάχαρης και συντηρητικών.

Οι νέοι χυμοί κυκλοφορούν στα ράφια υπεραγορών και άλλων σημείων παγκύπρια σε συσκευασία του 1 λίτρου και των 330ml, χαρίζοντας μοναδικούς συνδυασμούς γεύσεων από επιλεγμένα ελληνικά φρούτα, που τονώνουν και αναζωογονούν τον οργανισμό κάθε στιγμή της ημέρας. Συγκεκριμένα, η γκάμα περιλαμβάνει 4 γεύσεις: Πορτοκάλι, Ρόδι σε συνδυασμό με μήλο, κόκκινο σταφύλι και πορτοκάλι, Καρότο σε συνδυασμό με πορτοκάλι και μήλο, όπως επίσης και τον εναλλακτικό συνδυασμό που έχει ως βάση το θρεπτικό Παντζάρι μαζί με μήλο, πορτοκάλι και καρότο.

Ανακαλύψτε λοιπόν τη δική σας αγαπημένη γεύση φυσικού χυμού, απολαμβάνοντας όλη τη φρεσκάδα και δροσιά των ελληνικών φρούτων στο ποτήρι σας… πάντα με την ποιότητα ΑΛΑΜΠΡΑ που ξέρουμε και εμπιστευόμαστε εδώ και χρόνια.