ΝΕΟ SINGLE ΑΠΟ ΤΟΥΣ BON ENTENDEUR – “LE TEMPS DE L’AMOUR”


Οι Bon Entendeur μόλις κυκλοφόρησαν το “Le Temps de l’Amour” το τελευταίο single από το δεύτερο άλμπουμ τους “Minuit”, που θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου από την Panik Records/Sony Music

Είναι καιρός η φιλία και η αγάπη να αναλάβει δράση. Σύμφωνα με το DNA τους, οι Bon Entendeur ανανεώνουν το εμβληματικό κομμάτι της Françoise HardyLe Temps de l’Amour” για να γλυκαίνει τις καλοκαιρινές μέρες. Το track που κυκλοφόρησε αρχικά το 1962 είναι γεμάτο θετικά vibes και έγινε δημοφιλές από τη ταινία “Moonrise Kingdom” του Wes Anderson το 2012. Κυκλοφορεί με ένα μουσικό βίντεο που μας οδηγεί σε ένα ταξίδι στη νότια Γαλλία, σε μια ηλιόλουστη και πολύχρωμη απόδραση σε χωράφια με παπαρούνες. 

Το “Le Temps de l’Amour” περιλαμβάνεται στην dayside πλευρά του επερχόμενου δεύτερου άλμπουμ “Minuit” (Midnight) που θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου. Μετά τη διακοπή της διεθνούς περιοδείας τους -λόγο του παγκόσμιου lockdown το 2020-, η ιδέα έγινε ξεκάθαρη: Από την απλή ακρόαση στη διασκέδαση και στο χορό, από μέρα σε νύχτα. Το “Minuit” είναι album δύο όψεων με τους χαρακτηριστικούς ήχους της μπάντας από τη μια πλευρά και με international club sounds από την άλλη πλευρά. 

© 2021 Panik Records