Νέο single από τον ΒΟ και τη Georgia Vrana με τίτλο «Μόνο Εσύ»


Νέο single από τον ΒΟ και τη Georgia Vrana κυκλοφόρησε σήμερα από το κανάλι της Panik Platinum, στο YouTube. Ο τίτλος του είναι «Μόνο Εσύ».

Ο ράπερ που αποτελεί σταθερή αξία στην Ελληνική δισκογραφία, ο , κυκλοφορεί το νέο του κομμάτι στο οποίο συνεργάζεται με την Γεωργία Βρανά.  Το κομμάτι έχει τίτλο «Μόνο Εσύ», τη μουσική υπογράφει ο ΒΟ και ο Μάριος Ψιμόπουλος ενώ τους στίχους ο ΒΟ μαζί με τον Δημήτρη Τσάφα.  Η σκηνοθεσία του τραγουδιού έχει την υπογραφή της Red Storm Films.

Πρόκειται για ένα κομμάτι ρυθμικό, χορευτικό, που θα σου ανεβάσει τη διάθεση. Αν είσαι down και θέλεις να ακούσεις δυνατά μουσική, τότε έχεις μια καλή επιλογή.

Ο BO έχει κερδίσει την εκτίμηση του κόσμου, μέσα από τη δουλειά του τα τελευταία χρόνια, κρατώντας χαμηλό profile και μιλώντας μόνο μέσα από τη μουσική και τους στίχους. Αυτή την περίοδο βρίσκεται στο γνωστό νησί της Καραϊβικής, στον Άγιο Δομίνικο, συμμετέχοντας στο πλέον πασίγνωστο, ρέαλιτι, παιχνίδι επιβίωσης, το Surviror, που σημειώνει τεράστια επιτυχία και υψηλά νούμερα τηλεθέασης και προβάλλεται, σχεδόν, καθημερινά από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο BO δείχνει τη δυναμική μα ταυτοχρόνως και ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα του. Είναι από τους πιο συμπαθείς παίκτες του παιχνιδιού και οι συμπαίκτες του, στην ομάδα των «Διάσημων» τον έχουν κάνει φίλο τους. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που του έχουν προσδώσει το παρατσούκλι «Ο γλυκός γίγαντας» που έχει έναν καλό λόγο για όλους. Ένας easygoing τύπος που όλοι τον θέλουν στη παρέα τους.

Σε αυτό το κομμάτι διάλεξε την Κύπρια τραγουδίστρια για να απογειώσει το κομμάτι. Κάτι παρόμοιο είχε γίνει και το 2012, με το τραγούδι «Το πιο μεγάλο σ’αγαπώ», πάλι σε μουσική ΒΟ και στίχους ΒΟ και Δημήτρη Τσάφα.

Νέο single από τον ΒΟ και τη Georgia Vrana  Άκουσέ το

[ot-video][/ot-video]

Το «Μόνο Εσύ» κυκλοφόρησε σήμερα από την Panik Platinum.