ΝΕΟ HIT ΓΙΑ ΤΗΝ ROSALIA | “TUYA”


H ROSALÍA ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ
ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
“TUYA”

Η ROSALÍA ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ RELEASE ATHENS FESTIVAL

H ROSALÍA ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ
ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
“TUYA”

Η ROSALÍA ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ RELEASE ATHENS FESTIVAL

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ “TUYA” ΕΔΩ.

Η βραβευμένη με GRAMMY και Latin GRAMMY καλλιτέχνης και παραγωγός Rosalía κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι,”TUYA” μέσω της Panik Records/Sony Music. Μετά το άκρως επιτυχημένο και τολμηρό album ‘MOTOMAMI’, το “TUYA” την βρίσκει σε μια πιο αισθησιακή και ερωτική διάθεση μουσικά με ήχους από reggaeton αλλά και koto, το οποίο είναι παραδοσιακό μουσικό όργανο της Ιαπωνίας.

Κάθε καλλιτέχνης που ενδιαφέρεται για ένα άρτιο μουσικό αποτέλεσμα, όπως και η ίδια η Rosalía δεν γίνεται να μην κυκλοφορήσει μαζί και το video για το τραγούδι, που μπορείτε να το δείτε εδώ. Γυρισμένο στην Ιαπωνία, το video βρίσκει την Rοsalía να περιφέρεται στους δρόμους του Τόκιο, ενώ παράλληλα απολαμβάνει τις ομορφιές της πόλης. Tο clip αποτελεί φόρο τιμής προς την Ιαπωνία, μία χώρα την οποία η ίδια αγαπά και σέβεται πολύ. Η Rosalía έχει την Ιαπωνία ως αγαπημένο προορισμό για να ταξιδεύει για δουλειά ή για ξεκούραση, ενώ αντλεί έμπνευση από του ανθρώπους, την μουσική και τις τέχνες της.

Η Rosalía λέει: “Το να εξερευνώ είναι μέρος του ποια είμαι ως μουσικός” και συνεχίζει “όσων αφορά το “TUYA”, έχει μουσική από reggaeton, Ιαπωνικά μουσικά όργανα, flamenco και techno και εναρμονίζονται εκπληκτικά μαζί στο ίδιο επίπεδο”.

Το single είναι η πρώτη κυκλοφορία μετά το ‘RR’, ένα μουσικό project που δημιούργησε με τον αγαπημένο της, βραβευμένο με Latin GRAMMY και είδωλο της reggaeton, Rauw Alejandro. Η Rosalía αυτή την περίοδο κάνει συναυλίες σε φεστιβάλ της Ευρώπης και το ελληνικό κοινό θα την απολαύσει για πρώτη φορά την Τρίτη 20 Ιουνίου στην Αθήνα στα πλαίσια του Release Athens Festival.