Νέο Akakiko 2GO στο Nicosia Mall


To εστιατόριο φέρνει την μοναδική ασιατική fusion κουζίνα

στο νέο εμπορικό κέντρο της Λευκωσίας

H αγαπημένη αλυσίδα εστιατορίων Akakiko, βρίσκεται πλέον και στο Nicosia Mall. Το νέο εστιατόριο,στο food market του πρώτου ορόφου του νεόδμητου εμπορικού κέντρου της πρωτεύουσας, φέρνει την μοναδική ασιατική fusion κουζίνα σε όλους τους επισκέπτες του.

Με μια ευρεία γκάμα από δεκάδες γεύσεις βγαλμένες από χώρες της Άπω Ανατολής όπως η Ιαπωνία, η Κίνα, η Ταϊλάνδη, η Κορέα και η Ταιβάν, το Αkakiko 2GO μέλος της Louis Hotels, καλεί ακόμα και τους πιο εκλεκτικούς να δοκιμάσουν τα νόστιμα πιάτα του και να βρουν το αγαπημένο τους. Mε μια ματιά στην ποικιλία του μενού ο καθένας μπορεί να εντοπίσει τον συνδυασμό που θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον να δοκιμάσει ή να επιλέξειξανά το αγαπημένο του πιάτο.

Το ευφάνταστομενού είναι εμπλουτισμένο με γλυκιές, αλμυρές, πικάντικες ή ξινές γεύσεις, ανάλογα με τις…διαθέσεις του ουρανίσκου του καθενός.Οι λάτρεις της ασιατικής κουζίνας έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σούσι, νούντλς, σαλάτες, σούπες, χορτοφαγικά γεύματα αλλά και γεύματα με βοδινό, χοιρινό, κοτόπουλο, πάπια και άλλα.

Όλα τα πιάτα περιέχουν ολόφρεσκα υλικά και ετοιμάζονται στο εστιατόριο,αμέσωςμετά την παραγγελία, ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα και οι γεύσεις να παραμένουν αναλλοίωτες. Η ποιότητα συνδυάζεται πάντα με την ταχύτητα προετοιμασίας και παράδοσης των φαγητών. Σε αυτό συμβάλλουν οι άρτια καταρτισμένοι σεφ του Akakiko 2GO.

Το εστιατόριο είναι ανοιχτό από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 23:00 και οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το φαγητό τους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του food market του Νicosia Mall, είτε να το πάρουν μαζί τους στο σπίτι.

Το αγαπημένο ασιατικό εστιατόριο που έγινε συνώνυμο με την αυθεντική κουζίνα της Άπω Ανατολής, καλεί τους επισκέπτες του Nicosia Mall να το επισκεφθούν και να δοκιμάσουν τις λαχταριστές του γεύσεις.

Για online παραγγελίες στο www.akakiko.com.cy.

Σχετικά με το Akakiko: 

Το Akakiko, ανήκει στη Louis Hotels, θυγατρική του Ομίλου Louis,και αποτελεί μια επιτυχημένη ιαπωνική αλυσίδα εστιατορίων με έδρα τη Βιέννη της Αυστρίας. Το πρώτο εστιατόριο της αλυσίδας άνοιξε στη Λευκωσία, στην Κύπρο το 2003 και έκτοτε επεκτάθηκε σε γειτονικές πόλεις. Το Akakiko προσφέρει μια κουζίνα ‘Easy Japanese Fusion’ με υγιεινές πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας. Η άψογη εξυπηρέτηση από το προσωπικό μας ολοκληρώνει το μοντέλο της σύγχρονης ιαπωνικής κουζίνας.

Αριθμοί&Στοιχεία

  • Τα εστιατόρια Akakiko εξυπηρετούν ετησίως πέραν των 200.000 πελατών στην Κύπρο
  • 1 στους 3 πελάτες απολαμβάνουν τα φαγητά του Akakiko είτε ως takeaway είτεμε κατ’ οίκον παράδοση
  • Τα εστιατόρια Akakiko έχουν περισσότερους από 10.000 φανατικούς πελάτες που απολαμβάνουν τα πιάτα που προσφέρονται τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.