Νεκροί Ποιητές-Ντάφυ


SURVIVOR: ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΑΦΥ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΡΙΝΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ. Από όλα τα μέρη καί πλάτη του πλανήτη η συμμετοχή του Τριαντάφυλλου Χατζηνικολάου στο reality επιβίωσης έχει επηρεάσει χιλιάδες φίλους του, που καθημερινά στα social media εκφράζουν την στήριξη τους καί την αγάπη τους γιαυτον.

Οι ΝΕΚΡΟΊ ΠΟΙΗΤΈΣ μία μπάντα ομογενών της ηλεκτρονικής Ποπ σκηνής μας αιφνιδιάζουν με μία μεγάλη παραγωγή αποκλειστικά για τον Ντάφυ. Οι στίχοι “Ντάφυ μην ακούς κανέναν μείνε ένα παιδί, Ντάφυ είσαι βασιλιάς σε λάθος εποχή” έρχονται να ταράξουν τα νερά, υποστηρίζοντας τον, ενώ ενθαρρύνουν ιδιαίτερα την πορεία του στο Reality.

Ο Frontman των Zante Dilemma, με μια φιλική συμμετοχή στο τραγούδι αυτό υπογραμμίζει στο ραδιόφωνο του Άνοιξη fm 100.7. “Στα realities μπορούν να τσαλακωθούν συνειδήσεις και προσωπικότητες. Η έμφυτη ευγένεια όμως μαζί με την καλοσύνη της ψυχής, προστατεύονται από μια αόρατη δύναμη και δεν τσαλακώνονται ποτέ”. Το τραγούδι θα το λατρέψουν οι θαυμαστές του Ντάφυ, που σίγουρα δεν είναι και λίγοι.