Νέα στοιχεία – Ήταν εθισμένος στα παυσίπονα ο Prince αλλά αρνείτο τις θεραπείες


​Νέες αποκαλύψεις για τον τραγικό χαμό του Πρινς και τον εθισμό του στα παυσίπονα έρχονται στο φως λίγες ημέρες μετά το θάνατό του: ο τραγουδιστής φέρεται να είχε ραντεβού με εξειδικευμένο γιατρό, μία ημέρα αφότου άφησε την τελευταία του πνοή!

Η πρώτη εικασία για τα αίτια θανάτου του τραγουδιστή ανέφερε πως ήταν εθισμένος στο Percocet, ένα παυσίπονο με ακεταμινοφένη και οξυκωδόνη, προκειμένου να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα στο ισχίο του, ενώ άλλο σενάριο ανέφερε πως τον σκότωσε το AIDS, καθώς ο ίδιος αρνούνταν τις θεραπείες επειδή ήταν μάρτυρας του Ιεχωβά και το απαγόρευε η πίστη του.

Ρεπορτάζ της «Star Tribune» έρχεται να ενισχύσει την πρώτη εικασία, καθώς αναφέρει πως την επομένη του θανάτου του, στις 22 Απριλίου, ο Πρινς είχε ραντεβού με τον δρ. Χάουαρντ Κόρνφελντ, έναν γιατρό από την Καλιφόρνια που ειδικεύεται στις εξαρτήσεις από παυσίπονα!

Ο νομικός εκπρόσωπος του γιατρού επιβεβαίωσε το δημοσίευμα, λέγοντας πως, τη νύχτα της 20ης Απριλίου, ο δρ. Κόρνφελντ δέχθηκε τηλεφώνημα από συνεργάτες του τραγουδιστή καθώς «βρισκόταν σε έκτακτη ανάγκη». Λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο γιατρός δεν μπορούσε να δει τον Πρινς στις 21 Απριλίου και το «έκλεισαν» για μία μέρα αργότερα, ενώ έστειλε τον επίσης γιατρό γιο του, Άντριου, στο σπίτι του τραγουδιστή.

«Το σχέδιο ήταν να εκτιμηθεί γρήγορα η κατάστασή του και να προγραμματιστεί πλάνο θεραπείας… Ο γιατρός προγραμμάτιζε μία αποστολή για να του σώσει τη ζωή», ανέφερε ο δικηγόρος, προσθέτοντας πως ο γιος του γιατρού ήταν ένας από τους πρώτους που βρέθηκαν στο σπίτι του όταν έγινε γνωστό το μοιραίο.

Αν και πολλά σενάρια μιλούν για εθισμό του Πρινς σε παυσίπονα, επίσημα στοιχεία δεν υπάρχουν καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης που έκανε ο ιατροδικαστής.

 

Πηγή: star.gr