Νέα επιτυχία για την Panik Entertainment Group: Ξεπέρασε τους 500.000 subscribers!


PANIK RECORDS TUBE:
Ξεπέρασε τους 500.000 subscribers στο YouTube!

Ακόμα μία μεγάλη ψηφιακή επιτυχία για τη nο1 εταιρία των local digital charts.

Τη δυναμική παρουσία της Panik Entertainment Group στα ψηφιακά καταστήματα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιβεβαιώνει το milestone που «έπιασε» το κεντρικό κανάλι της Panik στο YouTube, ξεπερνώντας τους 500.000 subscribers!

Έχοντας στο δυναμικό της τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, αναδεικνύοντας νέους και ταλαντούχους καλλιτέχνες, αλλά και κυκλοφορώντας τις μεγαλύτερες ξένες επιτυχίες, η Panik στηρίζει, από την πρώτη μέρα λειτουργίας της, όλο το φάσμα της μουσικής. Οι επιτυχίες της αγαπιούνται από το κοινό, ξεχωρίζουν στο ραδιοφωνικό airplay και μονοπωλούν τα charts, τόσο σε φυσικές, όσο και σε ψηφιακές πωλήσεις.

Επιβεβαιώνοντας την ισχυρή, διαρκώς ανοδική και ταχύτατα αναπτυσσόμενη παρουσία του ομίλου Panik Entertainment Group μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, το επίσημο YouTube κανάλι του, Panik Records Tube, αριθμεί πλέον περισσότερους από 500.000 συνδρομητές!

Παράλληλα, ξεπερνώντας τις 52 εβδομάδες, η Panik παραμένει no1 στα επίσημα local digital charts, ενώ ενδεικτικό της μεγάλης επιτυχίας είναι και το γεγονός πως στο YouTube Rewind με τα δημοφιλέστερα μουσικά βίντεο για το 2018 κατέλαβε 6 από τις 15 θέσεις, μεταξύ των οποίων οι 2 πρώτες.

2019 PANIK ENTERTAINMENT GROUP