Νέα ειδική διευκόλυνση σε πελάτες Cyta για εξόφληση λογαριασμών


H Cyta συνεχίζει να στηρίζει τους πελάτες της να επιστρέψουν στην κανονικότητα, παρέχοντας νέα διευκόλυνση στην αποπληρωμή των λογαριασμών τους.

Συγκεκριμένα, όπως είχε ανακοινωθεί, στο πλαίσιο της συμβολής της στην προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η πανδημία και να βοηθήσει τη χώρα και ιδιαίτερα τους πελάτες της να λειτουργήσουν στα ιδιαίτερα δεδομένα που δημιουργήθηκαν, η Cyta είχε παρατείνει την περίοδο μη-διακοπής υπηρεσιών λόγω απλήρωτου λογαριασμού, μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020.

Για να διευκολύνει ακόμη περισσότερο τους πελάτες της, η Cyta, έλαβε νέα απόφαση όπως το όριο αποσύνδεσης, λόγω απλήρωτων λογαριασμών, επανέλθει σταδιακά. Σύμφωνα με την ειδική αυτή προσωρινή διευθέτηση, για τον μήνα Ιούλιο ορίστηκε το ποσό αποσύνδεσης στα €100 και για τον μήνα Αύγουστο στα €70, με στόχο την ομαλή επάνοδο στην κανονικότητα, σε ό,τι αφορά την πληρωμή λογαριασμών, από τον Σεπτέμβριο του 2020.

Με την ευκαιρία, ο Οργανισμός συστήνει στους πελάτες του όπως τακτοποιούν έγκαιρα τους λογαριασμούς τους για αποφυγή αχρείαστης ταλαιπωρίας. Προτρέπει, επίσης, όπως κάνουν χρήση των ηλεκτρονικών καναλιών εξόφλησης λογαριασμών.

www.cyta.com.cy/ebill-quick-pay