Νατάσσα Μποφίλιου: Το πρόβλημα υγείας που την κράτησε εκτός δράσης ένα χρόνο


«Εκεί κατάλαβα πόσο μεγάλη σημασία έχει να προσέχεις τον εαυτό σου για να έχεις μια καλή πορεία», παραδέχτηκε η Νατάσσα Μποφίλιου.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχτηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» τη Νατάσσα Μποφίλιου.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια μίλησε για την πορεία της στο έντεχνο τραγούδι, τις πρώτες συνεργασίες, τις συναυλίες και τα πρόσωπα που αγαπά, ενώ σημαντικοί καλλιτέχνες μίλησαν για το ταλέντο και την ξεχωριστή παρουσία της στην ελληνική μουσική σκηνή.

Ανάμεσα στα όσα είπε, η Νατάσσα Μποφίλιου αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε το 2014 και την υποχρέωσε να μείνει εκτός καλλιτεχνικής δράσης για διάστημα περίπου ενός χρόνου.

«Είχα ένα πρόβλημα υγείας που είχα εγώ την ευθύνη για αυτό που συνέβη, γιατί κόλλησα Η1Ν1, δεν έκανα καμία θεραπεία και συνέχισα να δουλεύω, γιατί γενικά είμαι παιδί της εργατιάς. Δούλευα πολύ σκληρά, σαν το σκυλί. Θεωρούσα ότι έχω ευθύνη απέναντι στους συναδέλφους μου, στη μπάντα μου, στις επιχειρήσεις που είχα κλείσει να δουλέψω. Έκανα μια μεγάλη χειμερινή περιοδεία», εξομολογήθηκε.

«Και σιγά – σιγά αυτό κακοφόρμισε μέσα και είχα προβλήματα σε διάφορα όργανα του σώματος και έπρεπε να σταματήσω. Εκεί κατάλαβα πόσο μεγάλη σημασία έχει να προσέχεις τον εαυτό σου, για να έχεις μια καλή πορεία. Πόσο σημασία έχει να παίρνεις μια απόσταση από τα πράγματα, να τα κοιτάς», παραδέχτηκε η Νατάσσα Μποφίλιου.

«Μόνο τότε αισθάνεσαι και καταλαβαίνεις τι διαδρομή έχεις κάνει. Πέρασαν πάνω από 10 χρόνια, χωρίς κανένα διάλειμμα. Δεν είχα προλάβει να καταλάβω κι εγώ και ο Θέμης (Καραμουρατίδης) και ο Γεράσιμος (Ευαγγελάτος) ότι είχαμε καταφέρει κάτι, ότι αφήσαμε ένα αποτύπωμα», ανέφερε.

Πηγή : hit-channel.com