Νατάσα Βελιανίτη: Η Μις Παγκόσμιος Τουρισμός στο παρθενικό της ντεμπούτο στο τραγούδι και στην πίστα, στο πλευρό του Αδαμαντίδη


Μετά από μία λαμπρή πορεία, στο χώρο του μόντελινγκ, έχοντας παρελάσει στις πασαρέλες για τους μεγαλύτερους Έλληνες σχεδιαστές, αλλά και έχοντας κατακτήσει, τον παγκόσμιο τίτλο ομορφιάς, «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός 2020», η Νατάσα Βελιανίτη, εισβάλλει δυναμικά και στο πεντάγραμμο.

Διαθέτοντας τελικά, ένα πολύπλευρο ταλέντο, ούσα και απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, το πανέμορφο και εκρηκτικό μοντέλο, αποδεικνύει πώς, έχει όλο το πακέτο, για να λάμψει και στη μουσική σκηνή. Διαθέτοντας μία μοναδική φωνή, αλλά και μία έντονη σκηνική παρουσία, η Νατάσα Βελιανίτη , δεν θα μπορούσε, να κάνει καλύτερα, το παρθενικό της ντεμπούτο στις πίστες, ξεκινώντας τις live εμφανίσεις της, στο πλευρό του Θέμη Αδαμαντίδη. 

Το βράδυ της Παρασκευής, η μελαχρινή καλλονή τραγουδίστρια, έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα , και κέρδισε το χειροκρότημα, όλων στο «Έμπατη- North Summer», κλέβοντας την παράσταση, δίπλα στον Θέμη Αδαμαντίδη και τον Δημήτρη Γιώτη. Απαστράπτουσα και άκρως καυτή, με την στυλιστική επιλογή της, αλλά και με το ξεσηκωτικό pop πρόγραμμα, που παρουσίασε, απέδειξε, πώς ήρθε για να μείνει, στον χώρο του τραγουδιού, ενώ έχει μπει ήδη στο στούντιο ηχογράφησης, για να την απολαύσουμε, και στο πρώτο της, τραγούδι.