«Να Την Αγαπάς»: Καινούργιο τραγούδι από την Έλλη Κοκκίνου


Η Έλλη Κοκκίνου θα συναντήσει τον Σάββα Πούμπουρα στο music video για το νέο τραγούδι της.

Με ένα καινούργιο τραγούδι που έχει τον τίτλο «Να Την Αγαπάς» επιστρέφει η Έλλη Κοκκίνου.

Το «Να Την Αγαπάς» είναι το πρώτο τραγούδι της Έλλης Κοκκίνου για το 2020 και το επόμενο single που κυκλοφορεί μετά το «Τάξε Μου», ένα τραγούδι με σύγχρονη ενορχήστρωση και έντονο ρυθμό που ξεσήκωσε και τον πιο απαιτητικό ακροατή.

Η Έλλη Κοκκίνου επιστρέφει τώρα με το «Να Την Αγαπάς», το οποίο έχει όλα τα συστατικά της επιτυχίας και ρυθμό που σε παρασέρνει από το πρώτο κιόλας άκουσμα.

«Σε μια περίοδο απρόβλεπτων καταστάσεων η μουσική δεν σταματάει και εμείς οφείλουμε να σας διασκεδάζουμε όπως πάντα. Κάπως έτσι έρχεται σε πρώτη μετάδοση το νέο τραγούδι “Να Την Αγαπάς”», έγραψε η τραγουδίστρια στα social media.

Η μουσική του single ανήκει στον Χρήστο Σαντικάι και οι στίχοι στον Γρηγόρη Βαξαβανέλη.

Το νέο τραγούδι της Έλλης Κοκκίνου έρχεται σε αποκλειστική μετάδοση σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ελλάδας και της Κύπρου από τη Δευτέρα 30 Μαρτίου. Το «Να Την Αγαπάς» θα κυκλοφορήσει επίσημα από την Cobalt Music την Παρασκευή 3 Απριλίου.

Την ίδια ημέρα θα αποκαλυφθεί το εντυπωσιακό music video του τραγουδιού, με την Έλλη Κοκκίνου να συναντά τον Σάββα Πούμπουρα που αυτή τη φορά μπαίνει ενεργά σε ένα διαφορετικό ρόλο από αυτόν που τον έχουμε συνηθίσει.

Τη φετινή σεζόν η Έλλη Κοκκίνου συμμετείχε σε ένα από τα πια επιτυχημένα καλλιτεχνικά σχήματα της νυχτερινής Αθήνας, τραγουδώντας μαζί με τον Βασίλη Καρρά και τον Γιάννη Πλούταρχο στο «Ιερά Οδός».

Πηγή : hit channel