Να Σε Προσέχει – Η Αμαρυλλίς επιστρέφει ανανεωμένη με νέο κομμάτι

Να Σε Προσέχει. Η Αμαρυλλίς επιστρέφει ανανεωμένη με νέο κομμάτι, νέο ήχο, νέα εικόνα και νέα δισκογραφική στέγη. Βρίσκεται στην πιο δημιουργική στιγμή στην καριέρα της και είναι έτοιμη για τα επόμενα καλλιτεχνικά της βήματα που σίγουρα θα αγαπηθούν και θα συζητηθούν

Επιστρέφει στην EMI-UNIVERSAL και με την υποστήριξη της EPIC MUSIC κυκλοφορεί το ολοκαίνουριο τραγούδι της με τίτλο “Να Σε Προσέχει” που θα λατρέψετε από το πρώτο άκουσμα.

Τη μουσική έγραψε ο Γιάννης Φρασέρης και τους στίχους ο Γρηγόρης Βαξαβανέλης. Η νέα μεγάλη επιτυχία οπτικοποιήθηκε από τον Γιάννη Παπαδάκο και το αποτέλεσμα αναμένεται συναρπαστικό.

Η Αμαρυλλίς ξεδιπλώνει το υποκριτικό της ταλέντο σε ένα video clip που θυμίζει κινηματογραφική ταινία. Ένα σενάριο γεμάτο δράση και αγωνία, υποδύεται δύο ρόλους. Δύο γυναίκες που “σημαδεύουν” τον ίδιο έρωτα.

Και επειδή στον έρωτα όπως και στις ταινίες, το φινάλε είναι απρόβλεπτο… Η συνέχεια επί της οθόνης!!

Μια σέξι και γοητευτική γυναίκα. Μια τραγουδίστρια που εκφράζει δυνατά συναισθήματα και προκαλεί έντονες συγκινήσεις και ξεσηκώνει το κοινό σε κάθε της εμφάνιση. Μια ερμηνεύτρια που καταθέτει ψυχή πάνω στην σκηνή και τα δίνει όλα.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε μαζί με το βίντεο κλιπ από την EMIUNIVERSAL. 

[ot-video][/ot-video]

Πηγή: getgreekmusic.gr