Η MSPS Κύπρου γιορτάζει το ξεκίνημα μιας νέας εποχής με ανανεωμένη ταυτότητα και φιλοσοφία στα καινούργια γραφεία της.


Η MSPS Κύπρου γιορτάζει το ξεκίνημα μιας νέας εποχής με ανανεωμένη ταυτότητα και φιλοσοφία στα καινούργια γραφεία της.

Τα νέα της γραφεία και την ανανεωμένη της ταυτότητα και φιλοσοφία παρουσίασε η MSPS Κύπρου, την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, σε μια γιορτινή βραδιά γεμάτη κέφι, μουσική και αέρα ανανέωσης, στην παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων από την Κύπρο και το εξωτερικό. Γιορτάζοντας στον ολοκαινούργιό της χώρο, που βρίσκεται στην καρδιά του επιχειρηματικού κέντρου της πρωτεύουσας, στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, η εκδήλωση της MSPS ανέδειξε το ολόφρεσκο νέο κεφάλαιο της εταιρείας δημοσίων σχέσεων, με το δυναμικό σύνθημα «People. Drive. Growth.»

Αυτή η εκλεκτή βραδιά, όχι μόνο γιόρτασε την επιτυχημένη πορεία της MSPS Κύπρου τα τελευταία 14 χρόνια, αλλά αποτέλεσε και την έναρξη μιας νέας εποχής που σηματοδοτεί την ραγδαία της εξέλιξη, αλλά και την ετοιμότητά της να ανταποκριθεί στις προκλήσεις του ταχέως εξελισσόμενου τομέα των δημοσίων σχέσεων, του experiential και promotional marketing, διατηρώντας παράλληλα τη δέσμευσή της στην αριστεία και την καινοτομία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πελάτες και συνεργάτες της εταιρείας από την Κύπρο και το εξωτερικό, εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, μέλοι της δημόσιας ζωής του τόπου, αλλά και εκλεκτοί φίλοι. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με τους καλεσμένους να εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους, τόσο για την εμπνευσμένη βραδιά, όσο και για τις μελλοντικές συνεργασίες και τις επερχόμενες επιτυχίες της συμπόρευσης με την MSPS Κύπρου.