Μπορεί να χώρισαν, αλλά η Ηλιάνα εξακολουθεί να επισκέπτεται τον Snik


Ο λόγος που το όμορφο μοντέλο επισκέπτεται στο σπίτι του τον πρώην της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε καλεσμένη στο κανάλι του Fipster στο youtube και έκανε αρκετές αποκαλύψεις, μεταξύ αυτών το πώς είναι οι σχέσεις της σήμερα με τον Snik.

Κατά την έναρξη της συνέντευξης είδαμε να γίνεται συζήτηση για τον σκύλο της παρουσιάστριας και του ράπερ, τη Μπέλα… για χάρη της οποίας η Ηλιάνα επισκέπτεται μέχρι και σήμερα τον πρώην της στο σπίτι του.

«Έχω τη Μπέλα, την έχει όμως ο Δημήτρης και εγώ τη βλέπω γιατί είναι το σκυλάκι μας. Πηγαίνω στο σπίτι και τη βλέπω, δε θα δω τον σκύλο μας; Δεν το παίρνω στο σπίτι μου. Είναι στο σπίτι του και δεν θέλω να το ταράζω» είπε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Με τον Δημήτρη έχω μία σχέση αγάπης. Δεν είμαστε και κολλητοί! Δε ξέρω πώς τα φέρνει ο χρόνος γενικά με τους ανθρώπους που βγαίνεις και τι τελικά συμβαίνει στη ζωή σου. Εμείς έχουμε μία πάρα πολύ καλή σχέση, παρόλο που δεν είμαστε μαζί! Μιλάμε, βοηθάμε ο ένας τον άλλον σε ό,τι χρειαζόμαστε. Δε θα ήθελε ο Δημήτρης να γνωρίσω μία νέα σχέση του. Θα του αφιέρωνα το τραγούδι “Medusa”, επειδή είναι το αγαπημένο του» συμπλήρωσε η ίδια.

Ερωτούμενη στην συνέχεια ποιος είναι ο τύπος του άντρα που της αρέσει, η παρουσιάστρια τόνισε: «Θέλω να είναι ειλικρινής, γλυκούλης και λίγο να με ταλαιπωρεί, δηλαδή να μη βαριέμαι. Τι ενδιαφέρον έχει αλλιώς;».

Πηγή : must.com.cy