Μπόμπα – Τανιμανίδης: Μοιράζονται για πρώτη φορά βίντεο από τον ονειρικό γάμο τους

Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις αρχές Σεπτεμβρίου. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στη Σίφνο και ήταν ονειρικός, όπως ακριβώς τον φανταζόντουσαν.

Εντυπωσιακή είσοδο έκανε η νύφη στην εκκλησία, η οποία εμφανίστηκε απαστράπτουσα με βάρκα, ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης την περίμενε με ανυπομονησία έξω από την εκκλησία.

Κουμπάροι του ζευγαριού δεν θα μπορούσαν να είναι άλλοι από τους στενούς φίλοι τους, τη Μαρίνα Βερνίκου και τον Μίλτο Καμπουρίδη, καθώς οι τέσσερις τους είναι αχώριστοι φίλοι.

Μάλιστα το ζεύγος Βερνίκου-Καμπουρίδη παραχώρησε την πολυτελή οικία του στη Σίφνο για την πραγματοποίηση του γάμου. Όπως φαίνεται και στο πιο κάτω βίντεο, πρόκειται για μια ειδυλλειακή περιοχή με μαγευτική θέα στο Βαθύ, δίπλα στη θάλασσα.

Λίγους μήνες μετά το όμορφο ζευγάρι συγκέντρωσε τα πιο όμορφα στιγμιότυπα από την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του και τα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram:

«Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου», έγραψε στη λεζάντα η Χριστίνα Μπόμπα.

Με το που ανέβασε το συγκεκριμένο βίντεο στο προφίλ της οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να τη βομβαρδίσουν με σχόλια και likes.