Μουσικό ταξίδι στο Χρόνο

Η Καλομοίρα, η νικήτρια του Fame Story 2, επιστρέφει στο τόπο του εγκλήματος ως special guest star στο γιορτινό επεισόδιο του παιχνιδιού!

Η Μαρία Καλομοίρα Κάρολ Σαράντη παρακαλώ- ναι αυτό είναι ολόκληρο το όνομά της- επιστρέφει στο πλατό του παιχνιδιού που την ανέδειξε τα Χριστούγεννα του 2004, με πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά και ένα πολύ όμορφο χριστουγεννιάτικο κομμάτι με τίτλο “Και του χρόνου”.

Στις 1 Σεπτέμβρη του 2004, η Καλομοίρα κυκλοφόρησε το πρώτο της cd album με 15 τραγούδια, με τίτλο Καλομοίρα, το οποίο έγινε χρυσό και αργότερα επανακυκλοφόρησε κιόλας με τίτλο Καλομοίρα – Special Gold Edition, αλλά και σε karaoke. Εκτός από το χριστουγεννιάτικο κομμάτι “Και του Χρόνου”, κομμάτια που ξεχώρισαν από την πρώτη της δουλειά ήταν και το “Νομίζεις”, το “Εγώ είμαι η Καλομοίρα”, το “Πρώτη μου φορά” αλλά και το “Πεθαίνω για σένα”.

Εκείνο το διάστημα έκανε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με το Fame Story, ενώ τη χειμερινή σεζόν εμφανίστηκε στο REX με τους Δέσποινα Βανδή, Θάνος Πετρέλης και Γιώργος Χρήστου.

[ot-video][/ot-video]