Μουσικό σχήμα «Σμυρναίικος Αντίλαλος»


Συνεχίζονται οι βραδιές μουσικής με το μουσικό σχήμα «Σμυρναίικος Αντίλαλος» στο Πολιτιστικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου.

Η βραδιά εντάσσεται στα πλαίσια  της έκθεσης  «ΣΗΚΩ ΨΥΧΗ ΜΟΥ»!… Εικόνες και μουσικές των προσφύγων του ’22,  του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, η οποία φιλοξενείται στην Κύπρο από το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου.

Το μουσικό σχήμα θα ερμηνεύσει μεσοπολεμικά και μεταπολεμικά ρεμπέτικα τραγούδια, δείγματα της δημιουργίας και της επίδρασης των Μικρασιατών προσφύγων τραγουδοποιών στο αστικό λαϊκό ρεπερτόριο.

Το Κουαρτέτο αποτελείται από τους Χρίστο Πέτρου (κιθάρα, τραγούδι), Σωτήρη Καραντώνη (μπουζούκι, τραγούδι), Αλέξανδρο Κουτσονάσιο (μπαγιάν, τζουμπούς) και Δημήτρη Πήχα (κοντραμπάσο).

Είσοδος ελεύθερη.

Ημερομηνία: Παρασκευή 15,  Δεκεμβρίου 2023, ώρα 20:00

Χώρος: Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου, Φανερωμένης 86-90, 1011 Λευκωσία

Πληροφορίες: 22 128175

Περιορισμένος αριθμός θέσεων-θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Οι μουσικές βραδιές θα πραγματοποιούνται, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την υγεία και ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού και είναι προσβάσιμες σε εμποδιζόμενες ομάδες.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα ληφθούν φωτογραφίες ή και βίντεο. Η εικόνα όσων παρευρεθούν για την παρακολούθησή τους μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σκοπούς προώθησης ή και να δοθεί στα ΜΜΕ ή να ανέβει στο διαδίκτυο. Με την παρουσία στις εκδηλώσεις, το κοινό  δίνει αυτόματα στους διοργανωτές το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν τις φωτογραφίες/βίντεο που θα ληφθούν κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης ή βιντεογράφησης.