Μοναδική εκδήλωση παγκόσμιας κλίμακας στην Λεμεσό, έσπασε ρεκόρ και σκόρπισε χαρά!


Το Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου, η Κύπρος είχε την χαρά να φιλοξενήσει ένα event παγκόσμιας κλίμακας που ξεχώρισε όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό. Η εταιρία C.I.P, μια κορυφαία εταιρεία αφοσιωμένη στη δημιουργία καινοτόμων και αποτελεσματικών εμπειριών, σε συνεργασία με το GL Show, μια αγαπημένη και ισχυρή ομάδα δημιουργών video στο YouTube, γνωστή για το ελκυστικό τους περιεχόμενο, διοργάνωσαν μια εκδήλωση, που ήταν ανοιχτή στο κοινό χωρίς καμία χρέωση εισόδου, και ήταν τίποτα λιγότερο από μια μαγική εμπειρία. Πάνω από €15.000 σε έπαθλα δόθηκαν στους συμμετέχοντες που θριάμβευσαν στις συναρπαστικές προκλήσεις.

Μία από τις πιο αξιοσημείωτες στιγμές της ημέρας ήταν η μαγνητοσκόπηση ενός μοναδικού περιεχομένου για το YouTube, που συμπεριλάμβανε τους παρευρισκόμενους της εκδήλωσης μαζί με τους bloggers του GL Show. Αυτά τα βίντεο αναμένεται να προσεγγίσουν ένα παγκόσμιο κοινό δεκάδων εκατομμυρίων.

Τα παιδιά, τα αληθινά αστέρια του happening, έζησαν μια πρωτόγνωρη γιορτή. Η εκδήλωση είχε εκπληκτική προσέλευση, με αρκετές χιλιάδες κόσμου, σημειώνοντας ρεκόρ για το Παλιό Λιμάνι Λεμεσού. Είναι αξιοσημείωτο ότι οι διοργανωτές επέλεξαν μια προσέγγιση χαμηλών τόνων, κρατώντας το γεγονός σχεδόν… κρυφό, χωρίς επίσημες ανακοινώσεις για δώρα και ψυχαγωγία. Η μόνη υπόδειξη που δόθηκε προηγουμένως, ήταν μια φωτογράφηση με τους διάσημους bloggers του GL Show.

Μάθετε περισσότερα για την C.I.P μέσω Instagram ,website και YouTube και απολαύστε επίσης το GL Show μέσω του YouTube channel τους.