Μοναδικά δώρα για τις γιορτές εμπνευσμένα από το φιλμ Womanifesto


H εικαστικός και σκηνοθέτης του φιλμ WOMANIFESTO  Έφη Σπύρου και η ομάδα της RUNONART εμπνέονται από το γιορτινό κλίμα των ημερών, φτιάχνοντας μια συλλογική αφίσα -πόστερ- και ένα χειροποίητο συλλεκτικό μπρελόκ, τα έσοδα των οποίων θα στηρίξουν την πραγματοποίηση του επόμενου φιλμ Womanifetso. Ένα φιλμ που ενώνει για πρώτη φορά στην ιστορία της τέχνης τις φωνές γυναικών καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο

Στα φιλμ WOMANIFESTO, όπου ανθεί το πάθος της έκφρασης του τώρα και ο διάλογος τόσο μεταξύ γυναικών όσο και μεταξύ τεχνών, συμμετέχουν γυναίκες δημιουργοί που γράφουν και παρουσιάζουν το δικό τους μανιφέστο, δίνοντας για ένα λεπτό την δική τους φωνή ως απάντηση στις προκλήσεις των καιρών.

Το WOMANIFESTO I & II συμπεριλαμβάνει 30 γυναίκες δημιουργούς. Τα δύο έργα κινηματογραφήθηκαν τον Οκτώβριο του 2021 και 2022 αντίστοιχα, στο Θερμοκήπιο Καλλωπιστικών Φυτών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μακροπρόθεσμος στόχος είναι η δράση να λειτουργήσει ως πρόσκληση, για να μπορέσει να διευρυνθεί με την προσθήκη καλλιτεχνικών μανιφέστο από όλο τον κόσμο έτσι ώστε ο διάλογος να υπερβεί τα σύνορα και να υπάρξει το πρώτο μωσαϊκό φιλμ-μανιφέστο της γυναικείας φωνής. Η ώρα της αλλαγής είναι εδώ και μπορείς να γίνεις μέρος της.

Το πόστερ διατίθεται στο Τhe Gym Concept και το χειροποίητο συλλεκτικό μπρελόκ στο κατάστημα της Λεβέντειου Πινακοθήκης και στο Quick Spa, όλα στη Λευκωσία.

Δείτε ακόμη τη Χριστουγεννιάτικη σελίδα της Runonart, στο link https://www.runonart.com

RUN RUN RUN

RUNONART RUN FOR CHANGE

Σχεδιασμός αφίσας: typicalorganization / Παραγωγή μπρελόκ: Ifenin.gr/ Φωτογραφία: Emma L. Charalambous

#womanifestofilm #runonart #shortfilms #radicalideas #runforchange #efispyrou