«Μμμ… Μίλα μου μόνο μια φορά» – Κωστής Μαραβέγιας

Τελικά τα τραγούδια πάντα βρίσκουν το χώρο και το χρόνο τους!!! «Μίλα μου μόνο μια φορά»! Ένα τραγούδι που γράφτηκε το 2009 και δεν μπήκε στο album του Κωστή Μαραβέγια «Welcome to Greece», ενέπνευσε το 2017 τη νέα διαφημιστική καμπάνια του γνωστού προϊόντος Milner!

Μπορεί να μην συμπεριλήφθηκε στον δίσκο του τότε, όμως μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε στη διαφήμιση, σίγουρα, θα υπάρχει στο ρεπερτόριο του αγαπημένου μας Κωστή στις εμφανίσεις του. Ένας καλλιτέχνης πολυδιάστατος, καθώς είναι τραγουδιστής-τραγουδοποιός, συνθέτης, ερμηνευτής, σκηνοθέτης, παρουσιαστής και συγγραφέας («Λόλα». εκδ. Μεταίχμιο, 2012, μυθιστόρημα). Η τηλεοπτική του συμμετοχή, μάλιστα, την περσινή σεζόν στο «The Voice Greece», η νική της ομάδας του στο τέλος και η θετική αύρα που εξέπεμπε καθόλη τη διάρκεια του show, τον έκαναν ακόμη πιο αγαπητό στο κοινό.

Μμμ…. «Μίλα μου μόνο μια φορά»! Το τραγούδι που αγαπήσατε και κολλήσατε από τη διαφήμιση, μελωδικό, χορευτικό, ανεβαστικό… κυκλοφορεί και είναι ό,τι χρειάζεται για το καλοκαίρι μας!

Καλή Ακρόαση!

[ot-video][/ot-video]