Μητέρα Παντελίδη: «Ποιος τον έβαλε μεθυσμένο να οδηγήσει;»


Οι προεκτάσεις της υπόθεσης που αφορούν στον θάνατο του Παντελή Παντελίδη δεν είναι λίγες. Και σίγουρα πολλά από τα ερωτήματα που φέρουν δεν έχουν απαντηθεί. Ο κόσμος όσο περνάει ο καιρός ξεχνά. Κρατάει τα τραγούδια του Παντελή, βιώνει την απώλειά του, αλλά αυτό που ζει η οικογένεια του καλλιτέχνη δεν μπορεί να περιγραφεί. Ο χρόνος σταμάτησε για όλους την ημέρα εκείνη στο νοσοκομείο της Βούλας.

Όταν είδαν και αναγνώρισαν το παιδί τους οι γονείς, τον αδερφό του ο Τριαντάφυλλος. Από εκείνη την ημέρα μέχρι και σήμερα και για πολλούς μήνες ακόμη, πολλά ερωτηματικά πλανώνται μέσα σο σπίτι της οικογένειας. Ένα από αυτά και το βασικότερο ερώτημα της μάνας του Παντελή, της Αθηνάς γεννά πολλά σενάρια και ερμηνείες.

athena_pantelide1140

«Πώς τα ρούχα του παιδιού μου είχαν άμμο κατά τον απεγκλωβισμό; Μήπως ο Παντελής από το πολύ ποτό έπεσε κάτω και κάποιος ή κάποιοι τον έβαλαν μέσα στο αυτοκίνητο να οδηγήσει παρά την ημιθανή κατάστασή του; Και το σημαντικότερο. Με ποιους έπαιζε μαζί χαρτιά και γιατί αυτοί οι τύποι δεν έχουν βγει μπροστά να καταθέσουν;». Η μητέρα του Παντελή είναι εξοργισμένη και απαιτεί απαντήσεις.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η έρευνα του δικηγόρου της οικογένειας Μπάμπη Λυκούδη εδράζεται σε αυτό το πλαίσιο και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις…

Όχι τόσο για το ζήτημα των αποζημιώσεων και για το ποιος οδηγούσε αλλά για να μάθει η μάνα όλες τις λεπτομέρειες. Γιατί δικαιωματικά οι συγγενείς πρέπει να μάθουν τα πάντα…

ΠΗΓΗ: Nassos blog