Μισό αιώνα ιστορίας και προσφοράς γιορτάζει το δικηγορικό γραφείο TSIRIDES LAW


  • Στα ηνία η νεότερη γενιά που συνεχίζει έμπρακτα το έργο του γραφείου στο δικηγορικό γίγνεσθαι
  • Γνώμονας πάντοτε η προσφορά αξιόπιστων και ποιοτικών υπηρεσιών
  • Δέσμευση για έμπρακτη προσφορά στην κοινωνία και στα κοινά

Πενήντα χρόνια ζωής συμπληρώνει φέτος το δικηγορικό γραφείο Κώστας Τσιρίδης & Σία Δ.Ε.Π.Ε (TSIRIDES LAW). Πενήντα χρόνια ιστορίας και ανέλιξης, την οποία πάντοτε χαρακτήριζε ο επαγγελματισμός, η ευσυνειδησία και η προσφορά τόσο προς τους πελάτες όσο και στο κοινωνικό σύνολο. Μισό αιώνα αργότερα η αποστολή της εταιρείας παραμένει η ίδια: να παρέχει τις καλύτερες νομικές υπηρεσίες σε άτομα, οικογένειες και επιχειρήσεις, προσαρμοσμένη στις μεταβαλλόμενες συνεχείς προκλήσεις και απαιτήσεις του σήμερα.

Ο Αλέξανδρος Τσιρίδης, η Φωτεινή Τσιρίδου και η Ειρήνα Λούτσιηνα Σκιττίδη, ως η νεότερη γενιά που ανέλαβε εδώ και χρόνια να συνεχίσει την επιτυχή αυτή πορεία είναι αφοσιωμένη στην παροχή μιας ανώτερης ποιότητας υπηρεσιών προς τους πελάτες και την κοινωνία, η οποία αποτελεί τον πυρήνα της δουλειάς της και τη δέσμευσή της προς αυτούς. Η εταιρεία, μέσω της συμμετοχής της στο διεθνή συνεταιρισμό Balms Group International, έχει επίσης τη δυνατότητα να εξυπηρετεί το πελατολόγιο της σε διεθνές επίπεδο, σε όλες τις χώρες του κόσμου.

Η εταιρεία TSIRIDES LAW, υπηρετώντας το σπουδαίο αυτό λειτούργημα του δικηγόρου ταυτόχρονα και διαχρονικά στηρίζει και έμπρακτα το κοινωνικό σύνολο μέσα από διάφορες δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ).

Στα πλαίσια της συμπλήρωσης φέτος των 50 χρόνων, η εταιρεία αποφάσισε να προσφέρει οικονομική ενίσχυση:

  • στο Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής (€6000)
  • στον Παγκύπριο Αντιαναιμικό Σύνδεσμο (€6000)
  • για τα γεύματα αγάπης απόρων συμπολιτών μας μέσω της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού (€6000)

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία ανέκαθεν στήριζε με τις φιλανθρωπικές τις προσφορές τους πιο πάνω φορείς, αλλά έχοντας ως γνώμονα τον άνθρωπο δεν θα μπορούσε να μην τους ενισχύσει στα πλαίσια και των φετινών εορτασμών της.

Η εταιρεία, τέλος, αναφέρει ότι σύντομα θα προχωρήσει και με άλλες δράσεις που προγραμματίζονται με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 50 χρόνων ίδρυσης της.