Μισέλ: Οταν ο Μπαράκ μου είπε ότι θα βάλει για πρόεδρος τον είπα τρελό!

Οταν ο άνδρας μου είπε ότι θα βάλει για πρόεδρος του είπα «είσαι τρελός; Χαλάρωσε» εξομολογείται η Πρώτη Κυρία της Αμερικής χαρακτηρίζοντάς τον αυθεντικό και cool.

Η Πρώτη Κυρία της Αμερικής έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη στην Οπρα Γουίνφρεϊ περιγράφοντας τις πιο αξέχαστες και υπερήφανες στιγμές της δίπλα στον σύζυγό της.

1

Στην εκπνοή των 8 ετών μέσα στον Λευκό Οίκο, η Μισέλ Ομπάμαπεριέγραψε μια από τις στιγμές που ένιωσε μεγάλη περηφάνια για τον σύζυγό της:

Ηταν όταν μια φορά τον παρακολουθούσε από το παράθυρο να προσγειώνεται με ένα ιδιωτικό αεροπλάνο και να κάνει έναν περίπατο στον Λευκό Οίκο.

«Είχε πάντα αυτό το ιδιαίτερο περπάτημα» είπε.

2

Οταν η Οπρα την ρώτησε αν είναι άνετος και cool τύπος, εκείνη συμφώνησε απολύτως.

3

Η συνέντευξη ήταν ένα highlight από την πρώτη Σύνοδο Κορυφής Γυναικών στον Λευκό Οίκο, την οποία παρακολούθησαν 5.000 άτομα και μίλησαν εκατοντάδες ομιλητές, συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα και του αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν.

Σε μια ειλικρινή και χιουμοριστική συνέντευξη η Μισέλ Ομπάμα μίλησε για την οικογενειακή ζωή μέσα στον Λευκό Οίκο, για το πώς διαχειρίζεται τα αρνητικά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για το πώς είναι να είσαι μέντορας για νέους ανθρώπους αλλά και για το ότι η ίδια και ο σύζυγός της πάντα ήθελαν να είναι «αυθεντικοί» κατά τη διάρκεια της προεδρίας.

«Από την αρχή είπα σε όλους ότι ο Μπαράκ Ομπάμα είναι ακριβώς αυτός που λέει ότι είναι. Είναι ο ίδιος αυθεντικός άνθρωπος που ήρθε στον Λευκό Οίκο πριν από 8 χρόνια, και θα φύγει το ίδιο αυθεντικός»πρόσθεσε.

Παράλληλα, η Μισέλ εξομολογήθηκε ότι όταν ο σύζυγός της της είπε ότι ήθελε να θέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος της Αμερικής, η πρώτη αντίδραση της ήταν: «Είσαι τρελός; Απλά χαλάρωσε».

Μετά από οκτώ χρόνια ζωής στον Λευκό Οίκο, η Μισέλ Ομπάμα είπε ότι ανυπομονεί να γυρίσει σιγά-σιγά στην κανονική ζωή. Η οικογένεια είχε ήδη αγοράσει ένα νέο σπίτι, δυο μίλια από τον Λευκό Οίκο.

«Θέλω να περπατώ ελεύθερα στον δρόμο, θέλω να καθίσω σε μια αυλή που δεν είναι εθνικό πάρκο. Θέλω να πάω για ψώνια στο Target. Έχω ακούσει ότι πολλά πράγματα έχουν αλλάξει» αστειεύτηκε.

«Λέω στους φίλους μου, θα πρέπει να μου κάνετε ξενάγηση. Τόσα χρόνια ζούσα σε μια σπηλιά».

4

Οταν η Οπρα την ρώτησε για το πώς οι άνδρες μπορούν να συμβάλλουν στην επίτευξη της ισότητας των φύλων εκείνη είπε:

«Να είστε καλύτεροι», απάντησε κερδίζοντας δυνατό χειροκρότημα. «Σε όλα».

«Να είστε καλύτεροι πατεράδες. Αγαπήστε τις κόρες σας και δώστε τους ένας σταθερό παράδειγμα του τι σημαίνει να είσαι καλός άνθρωπος στον κόσμο».

«Ασχοληθείτε ενεργά. Μην νομίζετε ότι απλά πηγαίνοντας από τη δουλειά στο σπίτι σας κάνει καλό άνθρωπο».

«Να είστε καλύτερος εργοδότης. Βλέπετε μόνο ένα μάτσο άντρες γύρω σας στο γήπεδο του γκολφ, και είστε εντάξει με αυτό; Γίνετε καλύτερος».

«Απλά γίνετε καλύτεροι. Θα μπορούσα να συνεχίσω, αλλά δεν θα το κάνω. Το πήρατε το μήνυμα;» είπε καταχειροκροτούμενη.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10