Μήνας του Μάστορα στη LEROY MERLIN


Ο μήνας του μάστορα είναι εδώ στη LEROY MERLIN και για όλο τον μήνα Μάρτιο γιορτάζουν οι επαγγελματίες. Επαγγελματίες, μάστορες, τεχνίτες, εργάτες αλλά και έμπειροι ερασιτέχνες που αγαπούν να κατασκευάζουν, να επισκευάζουν και γενικά να δημιουργούν με τα χέρια τους, εμπνέουν τη LEROY MERLIN να δημιουργεί προτάσεις που καλύπτουν τις απαιτήσεις τους χτίζοντας τη σχέση τους με τα πιο γερά υλικά.

Ένας μήνας γεμάτος προσφορές σε είδη που ενδιαφέρουν όλους τους επαγγελματίες, διαγωνισμούς αλλά και σεμινάρια και επιδείξεις από τους συνεργάτες της LEROY MERLIN, για μια μοναδική εμπειρία μέσα και έξω από το κατάστημα

Η LEROY MERLIN μας παρουσιάζει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες για όλους τους επαγγελματίες, έχοντας δημιουργήσει έναν ειδικό χώρο στο κατάστημα όπου μπορεί να επωφεληθεί με εξειδικευμένη και προσωπική εξυπηρέτηση. Επίσης το ειδικό ωράριο λειτουργίας για την μεγαλύτερη ευκολία των επαγγελματιών είναι από τις 7:00 το πρωί μέχρι τις 8:00 το βράδυ, με την μεταφορά των προϊόντων τους να γίνεται εύκολα και γρήγορα, ακόμα και με ένα απλό τηλεφώνημα. Στόχος της LEROY MERLIN να κάνει τη δουλειά του επαγγελματία πιο εύκολη και γρήγορη. Για αυτό το λόγο έχει ένα άτομο αφιερωμένο σε αυτόν. Τώρα ο κάθε επαγγελματίας μπορεί να μιλά με το ίδιο άτομο για τις παραγγελίες του στην απευθείας γραμμή για τεχνίτες στο 22473444.

Άλλη μια νέα πρωτότυπη ιδέα που ξεκινά στη LEROY MERLIN, είναι οι SUPER τιμές σε επώνυμα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις καθημερινές σου ανάγκες, είτε είσαι τεχνίτης, επαγγελματίας ή απαιτητικός στα μαστορέματα. Τα προϊόντα αυτά, με την ειδική σήμανση «SUPER TIMH», θα τα βρεις στο site και στο κατάστημα της LEROY MERLIN, σε επαρκές απόθεμα και στην καλύτερη τιμή της αγοράς, όχι για ένα διάστημα προσφοράς, αλλά για όλο τον χρόνο.

Επίσης μοναδικά προνόμια και εξοικονόμηση χρημάτων προσφέρει και η εξειδικευμένη κάρτα LM pro. Μια κάρτα – εργαλείο για τον επαγγελματία/ τεχνίτη αφού με την κάρτα LMclub pro, θα έχει ακόμα καλύτερες τιμές από τις ήδη χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Η LEROY MERLIN Ελλάδας και Κύπρου ιδρύθηκε το 2005. Σήμερα, διαθέτει επτά καταστήματα, έξι στην Ελλάδα και ένα στην Κύπρο, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε κατασκευή, ανακαίνιση ή και βελτίωση οποιουδήποτε χώρου, στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Εμπορεύεται περισσότερους από 45.000 κωδικούς προϊόντων και παρέχει υπηρεσίες που λύνουν τα χέρια των καταναλωτών.

LEROY MERLIN. Κάθε λύση ,για κάθε Σπίτι