Μήλον της έριδος ο Σάκης! Τον διεκδικούν τα κανάλια για παρουσίαση σόου

Το μήλον της Έριδος ο Σάκης Ρουβάς! Ο Έλληνας ποπ σταρ είναι περιζήτητος για την παρουσίαση προγραμμάτων από τον ΑΝΤ1, το Star, τον ΣΚΑΙ και το Epsilon.

Ο τραγουδιστής είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΙ, ωστόσο δεν είναι βέβαιο πως αυτή θα συνεχιστεί. Νέος κύκλος του «X-Factror» δεν προβλέπεται για τη φετινή τηλεοπτική περίοδο, αλλά ούτε και για αργότερα, μιας και το κανάλι του Φαλήρου έχει αποφασίσει στο κομμάτι των ριάλιτι και των talent shows να συνεργαστεί αποκλειστικά με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι. Και πάντα μια καρέκλα για την κριτική επιτροπή του «The voixe» είναι διαθέσιμη για τον Σάκη Ρουβά, όμως με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι άλλο στον ορίζοντα.

Από την άλλη, η νέα γενική διευθύντρια του Epsilon Άλκηστη Μαραγκουδάκη ήταν αυτή που έφερε τον Σάκη Ρουβά στο κανάλι του Φαλήρου και τώρα τον θέλει για την Παιανία, όπου σύντομα θα μεταφερθούν οι εγκαταστάσεις του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη. Ένα  πιθανό πρότζεκτ είναι το «X-factor», τα δικαιώματα του οποίου λέγεται πως αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι ελεύθερα, ωστόσο η κυρία Μαραγκουδάκη έχει τουλάχιστον δύο διαφορετικά concepts στο μυαλό της που θα μπορούσε να παρουσιάσει ο Σάκης Ρουβάς. Με δεδομένο πως το κανάλι πήρε μία από τις έξι άδειες στον διαγωνισμό, την επόμενη σεζόν σκοπεύει να; προχωρήσει σε μεγάλε» μεταγραφές τόσο στον ενημερωτικό όσο και στον ψυχαγωγικό τομέα. Και φυσικά, η πολύ καλή προσωπική σχέση του Σάκη με την Άλκηστη μπορεί να μετρήσει σε αυτό το κομμάτι. Στη διεκδίκηση του Έλληνα έχει μπει και ο ΑΝΤΊ, που για πρώτη φορά τον χρη-σιμοποίησε ω5 παρουσιαστή στο παλιό «Χ-και αργότερα στου5 «Ήρωεε», την εκπομπή-ντοκι-μαντέρ που παρουσίαζε Έλληνες που έχουν διαπρέψει σε διάφορους τομείς. Το κανάλι του Αμαρουσίου θα ήθελε του χρόνου με κάποιον τρόπο να τον έχει και πάλι στο δυναμικό του. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει και τον παράγοντα STAR, ούτε φυσικά και τη διπλή κουμπαριά που έχει ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη με τον Βαρδή και τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Βέβαια, στη συγκεκριμένη περίπτωση τα στελέχη του καναλιού της Κηφισιάς θέλουν να αξιοποιήσουν και την Κάτια Ζυγούλη – σε άλλο concept που έχει σχέση με τη μόδα και την ομορφιά Αυτή φαίνεται πως είναι και η πιο δελεαστική πρόταση απ’ όλες, μιας και ο Σάκης θέλει να επιστρέψει η σύζυγός του στη μικρή οθόνη, από την οποία απέχει εδώ και πολλές σεζόν. Όλα τα ραντεβού, πάντως, δεν αναμένεται να ξεκινήσουν πριν από το Πάσχα και θα αργήσουν να ολοκληρωθούν. Το βέβαιο όμως είναι ένα: Πως ο Σάκης Ρουβάς, αν και  τραγουδιστής,  θα  είναι ο πρωταγωνιστής στο μεταγραφικό   ντέρμπι   της τηλεόρασης την επόμενη περίοδο.

Πηγή: Λοιπόν