Μιχάλης Χατζηγιάννης – Όλα Πολύ Μουσική: Μιχάλης Χατζηγιάννης, Κριστιάν Εφραιμίδης, Στίχοι: Σοφία Παπαβασιλείου


To music video, για τη νέα μεγάλη επιτυχία του Μιχάλη Χατζηγιάννη – Όλα Πολύ, μόλις κυκλοφόρησε από τη Heaven Music!  

O πιο επιτυχημένος και επιδραστικός, ερμηνευτής και δημιουργός Μιχάλης Χατζηγιάννης, έρχεται να βάλει τη δική του υπογραφή και αυτό τον χειμώνα με το απόλυτο single, που θα γίνει σύνθημα! 

Το “Όλα Πολύ” είναι ένα άκρως ανεβαστικό, uptempo pop τραγούδι, γεμάτο αισιοδοξία, χαρούμενη διάθεση και φως… και όπως όλα δείχνουν έχει ήδη αγαπηθεί από τον κόσμο! 

Τη μουσική υπογράφει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με τον Κριστιάν Εφραιμίδη, ενώ στους στίχους συναντάμε την Σοφία Παπαβασιλείου! 

 

Όλα πολύ ατίθασα εγώ και εσύ

τόσο πολύ παράλογα εμείς γιατί

όλα πολύ αφόρητα μαζί  

κι αν μοιάζουν όλα τρέλα  

για μένα χαμογέλα 

πολύ κι όπου μας βγει

  

Το νέο single του Μιχάλη Χατζηγιάννη – Όλα Πολύ οπτικοποιήθηκε, υπό τη σκηνοθετική ματιά του Alex Konstantinidi, στο οποίο βλέπουμε, το Μιχάλη Χατζηγιάννη με τη μπάντα του σε ένα ηλιόλουστο χώρο να μας ανεβάζουν τη διάθεση καθώς και νέους, ταλαντούχους και εργατικούς αθλητές, να προσπαθούν μέρα με τη μέρα να γίνουν καλύτεροι σε αυτό που αγαπάνε και για αυτούς να είναι “Όλα Πολύ”, όλα στο έπακρο…να τα δίνουν όλα για να πετύχουν το στόχο τους!

 

Το νέο single του Μιχάλη Χατζηγιάννη – Όλα Πολύ, κυκλοφορεί από τη Heaven Music και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. 

Βρείτε το εδώ:  https://bit.ly/olapoly

Βρείτε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη εδώ: https://www.instagram.com/mhatzigiannis/

Heaven Music 2023

Subscribe στο μεγαλύτερο μουσικό κανάλι: ΕΔΩ

Heaven all around https://geni.us/HeavenMusic