«ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ» | ΠΡΕΜΙΕΡΑ για την νέα κωμική σειρά


«ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ»

Η ΝΕΑ ΚΩΜΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ OMEGA

ΚΑΝΕΙ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ στις 21:15

ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Μια φαντασμαγορική σειρά έρχεται να μας προσφέρει γέλιο καλοκαιριάτικα!

Σε ένα χωριό της Κύπρου του σήμερα, ένας κοινοτάρχης ξεγελά τους χωριανούς καθημερινά με κομπίνες και διάφορες απάτες. Ο Φώτης και ο πατέρας του Κώστας, είναι 2 τίμιοι βιοπαλαιστές και προσπαθούν να «επιβάλουν την αλήθεια» στο χωριό και για αυτό εναντιώνονται στον κοινοτάρχη χωρίς να υπολογίζουν συνέπειες. Παράλληλα η Λίζα αποκαλύπτει στον κοινοτάρχη ότι στο χωράφι του Φώτη και του Κώστα υπάρχει κρυμμένος ένας αρχαιολογικός θησαυρός. Αυτός θα γίνει και ο στόχος του κοινοτάρχη. Θα σχεδιάσει με την κόρη του μια παγίδα, όπου θα πείσουν τον Φώτη να την παντρευτεί και να πέσει με αυτό το τρόπο το χωράφι και ο θησαυρός στα χέρια τους.

Την μέρα του γάμου εμφανίζεται ως από μηχανής θεός η μητέρα του Φώτη η οποία ήταν χαμένη από την μέρα που τον γέννησε και αποκαλύπτει ένα βαρυσήμαντο μυστικό που δεν αφήνει τον γάμο να ολοκληρωθεί.

Οι υπόλοιποι χωριανοί δρουν στην καθημερινότητά τους και στα προβλήματά τους, δοσμένα με σουρεαλισμό και σάτιρα καθώς το χωριό αποτελεί μικρογραφία της Κύπρου του 2021.

Ευτράπελα, γέλιο, έρωτες και μυστήριο ανατρέπουν τα σχέδια των ηρώων, σε ένα σουρεάλ Κυπριακό χωριό. Στιγμές γέλιου υπόσχεται ο σεναριογράφος της σειράς, Μαρίνος Χατζηβασιλείου, καθώς και το υπόλοιπο καστ από επώνυμους και αγαπημένους ηθοποιούς!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΟΥΚΟΥΜΑ

ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΜΑΣ (ΑΛΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥ)

Σπούδασε στο δασικό κολέγιο και personal trainer όμως από την μεγάλη του αγάπη στα ζώα εργάζεται στην μάντρα των γονιών του. Γενικά είναι εργατικός, ρομαντικός και νοιάζεται για το καλό όλων. Πολλές φορές από την καλοσύνη και την αθωότητά του φαίνεται «σβηστός». Ο πιο αυθεντικός και σταθερός χαρακτήρας στην σειρά.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΜΑΣ (ΟΡΕΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ)

Είναι ο μικρότερος γιος του Κώστα, αδερφός του Φώτη. Ο μικρός έχει πάθος με το ποδόσφαιρο και ονειρεύεται να γίνει ποδοσφαιριστής στην Μάντσεστερ. Ενώ είναι πανέξυπνος δε δίνει σημασία στα μαθήματα και έχει και άποψη πως τα περισσότερα που διδάσκουν είναι ανούσια.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΥΜΑΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ)

Ο πατέρας του Φώτη και του Σωκράτη. Χωρισμένος με την μητέρα των παιδιών του, αλλά αυτός μεγαλώνει τα αγόρια του. Ο Κώστας είναι βιοπαλαιστής και δουλεύει part time ως δημοσιογράφος, στην τοπική εφημερίδα. Είναι τίμιος και προσπαθεί μέσω της δημοσιογραφίας να φέρει την αλήθεια στην επιφάνεια.

 

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΠΟΛΥΒΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ (ΧΑΡΗΣ ΚΚΟΛΟΣ) 

Έγινε κοινοτάρχης με νοθεία και ενώ στο χωριό δεν τον συμπαθεί κανένας, όλοι τον έχουν ανάγκη καθώς έχει πολλά χρήματα, πολύ δύναμη. Με την οικογένεια Κουκουμά έχει μόνιμα κόντρα καθώς ο Κώστας Κουκουμάς προσπαθεί να ξεσκεπάσει τις παρανομίες του. Στο παρελθόν είχε σχέσεις με την Γεωργία Κουκουμά, πρώην γυναίκα του Κώστα.

ΡΟΥΛΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ (ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΗΛ)

Η γυναίκα του κοινοτάρχη έρχεται από το εξωτερικό για να γίνει η γιατρός του χωριού καθώς τώρα μπήκε στο ΓΕΣΥ. Λιποθυμά όταν αντικρύζει αίμα και δεν μπορεί με τίποτα τις ενέσεις.  Συναναστρέφεται με όλους σχεδόν λόγω του επαγγέλματός της.

ΛΙΖΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ (ΙΩΑΝΝΑ ΚΕΡΑΥΝΟΥ)

Είναι η πρώτη κόρη του κοινοτάρχη. Ξέρει ότι ο πατέρας της κάνει παρανομίες αλλά το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να γίνει διάσημη και να αποκτήσει όσο πιο πολλά χρήματα μπορέσει. Η Λίζα δουλεύει στο γραφείο του πατέρα της αλλά όνειρό της είναι να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

ΚΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ (ΝΤΟΡΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ)

Είναι η μικρότερη κόρη του κοινοτάρχη. Ζηλεύει υπερβολικά την αδερφή της Λίζα και κάνει το παν να της καταστρέψει την ζωή μιας και η ίδια είναι ερωτευμένη με τον Φώτη και πιστεύει ακράδαντα πως και ο Φώτης νιώθει το ίδιο. Είναι δασκάλα στο χωριό, λέει ότι είναι η διευθύντρια και ονειρεύεται να διδάξει σε πανεπιστήμια.

ΤΑΚΗΣ (ΜΑΡΙΝΟΣ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ)

Είναι μηχανικός – μαστροχαλαστής. Διορθώνει συνέχεια το τρακτέρ του Φώτη και συνέχεια είναι χαλασμένο. Δεν μιλάει σχεδόν ποτέ, καθώς είναι απασχολημένος με την δουλειά του, όμως χωρίς να το θέλει, εμφανίζεται στις πιο ακατάλληλες και προσωπικές στιγμές των άλλων.

ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (ΜΑΡΙΝΟΣ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ)

Ο Γιαννάκης είναι ένα καλόκαρδο παιδάκι 40 ετών. Είναι αφελής, γλυκός, εξυπηρετικός αλλά κάποιες φορές και πονηρός.

ΣΑΒΒΟΥΛΑ (ΜΑΡΙΛΕΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥ)

Έχει την φρουταρία του χωριού και είναι και ταχυδρόμος. Ανοίγει τα δέματα και τα γράμματα των χωριανών και ξέρει τα πάντα για όλους. Συναναστρέφεται με όλους και τους «νεκατώνει» συχνά καθώς ξέρει τα πάθη τους και προσπαθεί να μάθει και τα μυστικά τους. Τυχοδιώχτριά και λαμόγιο.

ΚΟΚΗΣ (ΜΑΡΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ)

Είναι bisexual, μουστακαλής και κρυφά ερωτευμένος με τον βοσκό που του φέρνει τα κρέατα. Το πάθος του δεν το δείχνει παρά μόνο λίγες φορές. Έχει μια κόντρα με τον Κώστα καθώς ο ίδιος δεν αγοράζει κρέατα από αυτόν. Είναι βίγκαν και δεν πίνει ποτό.

ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΣ (ΠΕΤΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗΣ)

Ένας μοντέρνος πάτερ και πολύ ευθύς. Ότι νιώθει το λέει χωρίς περιστροφές. Παίζει ποδόσφαιρο με τα παιδιά, έχει αδυναμία στον Φώτη και τον Σωκράτη, Την λέει ευθέως στον κοινοτάρχη και δεν φοβάται την δύναμη που έχει. Συναναστρέφεται με όλους, δεν τους μιλά για τον Θεό αλλά τους συμβουλεύει και τους θυμώνει σαν άνθρωπος και όχι σαν παπάς.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: 

Κωνσταντίνος Πατσαλίδης

ΠΑΙΖΟΥΝ:

Χάρης Κκολός

Μαρίνος Χατζηβασιλείου

Μαρία Μιχαήλ

Βασίλης Μιχαήλ

Μαριλένη Σταύρου

Πέτρος Γιώρκατζης

Άλκης Χρίστου

Μάριος Στυλιανού

Ντόρα Μακρυγιάννη

Ιωάννα Κεραυνού

Μουσική Τίτλων:

Monsieur Doumani

ΠΑΡΑΓΩΓΗ:

Drama Queen Productions LTD

«ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ»

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ στις 21:15

ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ