«Μια Μέρα Ξύπνησα»: Η Ευρυδίκη σε ένα συγκλονιστικό τραγούδι


Με μία συνταρακτική ερμηνεία, ένα συγκλονιστικό τραγούδι και ένα εκπληκτικό video clip συνθέτει η Ευρυδίκη το τρίπτυχο του νέου τραγουδιού της.

Η Ευρυδίκη προσθέτει στη δισκογραφική παρουσία της ένα συγκλονιστικό τραγούδι.

Στην πολυετή πορεία της στο τοπίο της ελληνικής μουσικής που συνοδεύτηκε από αναρίθμητες συναυλίες και εμφανίσεις και πολλά μουσικά βραβεία, η ερμηνεύτρια έγινε συλλέκτης μοναδικών εμπειριών.

Με σύμμαχο την απρόσκοπτη ροκ φύση της, η Ευρυδίκη εφιστά την προσοχή μας σε ένα τραγούδι που προξενεί συγκίνηση και απευθύνεται σε καθεμία γυναίκα ξεχωριστά. Ένα τραγούδι γραμμένο μάλιστα – τόσο στιχουργικά όσο και συνθετικά – από το χέρι ενός άντρα, του Θάνου Παπανικολάου.

Το «Μια Μέρα Ξύπνησα» θίγει τη θέση της γυναίκας στη μοντέρνα κοινωνία και την αντιμετώπιση, συναισθηματική και μη, στην οποία γίνεται αποδέκτης.

Η συνταρακτική ερμηνεία της Ευρυδίκης πλαισιώνεται και από ένα εκπληκτικό video clip κινηματογραφικού ύφους, σε σκηνοθεσία που έφερε εις πέρας ο Γιάννης Δημολίτσας.

«Μια Μέρα Ξύπνησα» ονομάζεται και η μουσικοθεατρική παράσταση που θα ανεβάσει η Ευρυδίκη στο «Passport Κεραμεικός» από τις 6 Φεβρουαρίου 2017, σε κείμενα και σκηνοθεσία του Δημήτρη Μαλισσόβα.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

[ot-video][/ot-video]