Μια γυναίκα κάνει μήνυση στην DeGeneres επειδή έκανε “πλάκα” με το όνομά της την ώρα της εκπομπής

Μια γυναίκα από την Τζόρτζια των ΗΠΑ μηνύει τη δημοφιλή παρουσιάστρια Ellen DeGeneres επειδή διάβασε το όνομά της ζωντανά στον αέρα της εκπομπής με τέτοιο τρόπο ώστε να κάνει χιουμοριστικό λογοπαίγνιο με τη λέξη στήθος.

Η 35χρονη Titi Pierce, ισχυρίζεται στην αγωγή που κατέθεσε πως το όνομά της προφέρεται “Tee Tee … όπως υπαγορεύει η γραμματική”, αλλά DeGeneres διαβάζοντας μία από τις αγγελίες κατά τη διάρκεια μιας ενότητας της εκπομπής πρόφερε επίτηδες λάθος το όνομα.

“Σε όλη μου τη ζωή, κανείς δεν έχει αναφερθεί ποτέ στο όνομά μου έτσι. Αυτό έγινε στις 22 Φεβρουαρίου στην εθνική τηλεόραση” η μήνυση αναφέρει, προσθέτοντας ότι οδήγησε σε “άμεση γελοιοποίηση” από το ακροατήριο.

Η μήνυση τονίζει ότι οι παραγωγοί δεν είχαν θολώσει το προσωπικό αριθμό κινητού τηλεφώνου της Pierce στην ταμπέλα κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης και πως η 35χρονη δέχτηκε απανωτά τηλεφωνήματα φάρσες, την ώρα μάλιστα που ήταν σε μια κηδεία μέλους της οικογένειά της.

Η μήνυση αναφέρει επίσης πως οι κλήσεις που παρενοχλούσαν την κα Pierce συνεχίστηκαν για αρκετές μέρες και νύχτες. Η γυναίκα κατέθεσε την αγωγή εναντίον της Warner Bros Entertainment, Inc, μητρικής εταιρείας του Ellen Show, απαιτεί αποζημίωση και ζητά την απόσυρση του επίμαχου τμήματος.

Το όνομα της Pierce είναι Νιγηριανής προέλευσης και σημαίνει «λουλούδι», σύμφωνα με όσα επισημαίνονται στην αγωγή.

Το επίμαχο απόσπασμα στην ενότητα της εκπομπής:

https://www.youtube.com/watch?v=Hf_Hf9Mq6B0

Πηγή: www.lifo.gr