«Μη Θυμώνεις»: Ο Πέτρος Ιακωβίδης επιστρέφει με νέο τραγούδι


Με νέο τραγούδι επιστρέφει ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, ένας από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς καλλιτέχνες της γενιάς του, είναι έτοιμος να δώσει συνέχεια στη δισκογραφική πορεία του με ακόμα ένα τραγούδι για το οποίο προβλέπεται ότι θα αγαπηθεί αμέσως από το κοινό.

Ο πολυτάλαντος τραγουδιστής και τραγουδοποιός μας χάρισε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες ελληνικές επιτυχίες του φετινού καλοκαιριού με το «Σ’ Αγαπάω Σου Φώναξα», ένα τραγούδι δυναμικό, ευχάριστο και αισιόδοξο.

Το «Σ’ Αγαπάω Σου Φώναξα», με την υπογραφή του ίδιου του Πέτρου Ιακωβίδη στη μουσική, διατηρείται σταθερά στην κορυφαία τριάδα του Ελληνικού Airplay Chart, συνεχίζοντας να δίνει το στίγμα του στο καλοκαίρι.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης ετοιμάζεται τώρα να υποδεχθεί το Σεπτέμβριο με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι που θα φέρει τον τίτλο «Μη Θυμώνεις».

Μια πρόγευση από το «Μη Θυμώνεις» δίνει το κινηματογραφικό και άκρως καλλιτεχνικό teaser του τραγουδιού.

«Ήλιος… Απέραντο γαλάζιο… Μουσική… Με μία λέξη, Ελλάδα…», αφηγείται ο Πέτρος Ιακωβίδης ενώ από τις οθόνες μας περνούν εικόνες του Πέτρου Ιακωβίδη σε διάφορα σημεία της Αθήνα και πλάνα από τοποθεσίες του κόσμου που κόβουν την ανάσα.

Στη συνέχεια ακούμε τον αγαπημένο τραγουδιστή να τραγουδά ζωντανά, με τη συνοδεία μόνο ενός μπουζουκιού: «Μη θυμώνεις, μη θυμώνεις μάτια μου, δεν σ’ αλλάζω…»

Το νέο single «Μη Θυμώνεις» του Πέτρου Ιακωβίδη θα κυκλοφορήσει από τη Minos EMI / Universal.

Πηγή : hit-channel.com