ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΤΑΡ ΣΤΟ “LAND OF TOMORROW” ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ Οι μεγάλες συναυλίες των Sir Tom Jones και Ed Sheeran θα πραγματοποιηθούν σε παρακείμενη τοποθεσία στον κόλπο της Λάρνακας.


Με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με τον τερματισμό της σύμβασης που σύναψε η Κυπριακή Κυβέρνηση με τη διαχειρίστρια εταιρεία της Μαρίνας Λάρνακας, οι διοργανωτές των μεγαλύτερων συναυλιών που θα πραγματοποιηθούν στο νησί μας αυτό το καλοκαίρι, επιβεβαίωσαν τη μεταφορά των συναυλιών στο “LAND OF TOMORROW”.

Το έργο “LAND OF TOMORROW”, το οποίο  βρίσκεται στον Κόλπο Λάρνακας και 800 μόνο μέτρα μακριά από τη Μαρίνα, πλεονεκτεί διαθέτοντας επιπλέον χώρους στάθμευσης και ενδεδειγμένους χώρους αποβίβασης επιβατών ταξί και λεωφορείων.

Στη δήλωση του,  εκπρόσωπος των διοργανωτών ανέφερε τα ακόλουθα: «είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που η διαχειρίστρια εταιρεία του έργου “LAND OF TOMORROW” μας πρόσφερε τον χώρο για τη φιλοξενία των συναυλιών μας, επιτρέποντας μας να μην κάνουμε κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα των προγραμματισμένων συναυλιών μας. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε θαυμαστές από ολόκληρο τον κόσμο, στις σημαντικότερες συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν φέτος στην Κύπρο».

Οι διοργανωτές υπογράμμισαν ότι δεν θα υπάρξει καμία απολύτως αλλαγή στις ημερομηνίες, στον προγραμματισμό, στη διαρρύθμιση χώρου και των θέσεων.

Οι λεπτομέρειες αναφορικά με το “LAND OF TOMORROW”,  τους χώρους στάθμευσης και τα σημεία αποβίβασης θα αναρτηθούν σύντομα στην ιστοσελίδα www.ticketmaster.cy/.

Ο Χάρτης για τη νέα τοποθεσία: https://www.google.com/maps/dir//34.9435015,33.6440061/@34.9389386,33.6327197,15z/data=!4m2!4m1!3e0?entry=ttu