Μετά το “ναι” της Victoria Beckham, οι Spice Girls επιστρέφουν


Το επικό reunion του μεγαλύτερου girl band στον κόσμο.

Χρειάστηκε να ξαναθυμηθεί παλιές επιτυχίες του συγκροτήματος προκειμένου να πει το “ναι”. Αν και η Victoria Beckham δεν πρόκειται να επιστρέψει στη σκηνή μαζί με τις 4 ακόμη συναδέλφους της, όπως πολλοί φαν θα ήθελαν, η διάσημη σχεδιάστρια συμφώνησε να συνεργαστεί με τις πρώην Spice Girls για ένα νέο ντοκιμαντέρ που θα επικεντρωθεί στο ίδιο το γκρουπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι 5 Spice Girls συμφώνησαν να συμμετέχουν στη σειρά ντοκιμαντέρ, που λέγεται πως έχει αναλάβει η ομάδα που βρέθηκε πίσω από τη βιογραφική σειρά “The Last Dance” του Netflix για τον Michael Jordan.

“Ο σκηνοθέτης και όλο το κόνσεπτ του πώς γυρίστηκε είναι πολύ, πολύ καλό. Οπότε, θα κάνουμε τη δική μας βερσιόν με αυτούς”, επιβεβαίωσε η Mel B σε μία αυστραλιανή εκπομπή, στην οποία ήταν καλεσμένη. Μάλιστα, η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως το ραπ κομμάτι στο πασίγνωστο τραγούδι τους Wannabe, το είχε γράψει στην τουαλέτα, ενώ τα υπόλοιπα κορίτσια έκαναν τα φωνητικά.

Είναι φανερό πως στη σειρά ντοκιμαντέρ θα μάθουμε πολλές τέτοιες πληροφορίες, ενώ έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε αδημοσίευτο υλικό από εκείνη την εποχή, που το συγκρότημα γέμιζε ολόκληρα γήπεδα.

Πηγή : madamefigaro.cy