Μετά την εκκίνηση του iPhone 12, η Apple μπορεί να επιφέρει μια τεράστια αλλαγή


Αλλαγή στρατηγικής θα επιλέξει να κάνει η Apple μετά την εκκίνηση της σειράς iPhone 12 του επόμενου έτους, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2020. Η εταιρία με έδρα το Cupertino θα μετακινηθεί στην παλιά της πρακτική με την ανάδειξη νέων iPhone’s μία φορά το χρόνο. Από το 2021, η Apple αναγκάζεται να κυκλοφορήσει ένα νέο iPhone δύο φορές το χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι ο διάδοχος της σειράς iPhone 12 θα μπορούσε να αποκαλυφθεί ήδη από το πρώτο εξάμηνο του 2021. “Προορίζεται να συνεχίσει να παρατηρείται στασιμότητα στην των smartphones και το iPhone θα επεκτείνει την επιρροή του στην εποχή των κινητών τηλεπικοινωνιών 5G” σύμφωνα με την ET News της Νότιας Κορέας.

Εκτός από αυτό, η Apple λέγεται ότι έχει σχεδιάζει να παρουσιάσει μέχρι και τέσσερα smartphones για τη σειρά iPhone 2021. Αυτό θα είναι σε αντίθεση με τη σειρά iPhone για το 2020, η οποία αναμένεται να περιλαμβάνει το iPhone 12 series και το iPhone SE 2. Δύο νέα iPhones των 5,4 και 6,1 ιντσών θα φανερωθούν το πρώτο εξάμηνο του 2021, ενώ άλλα δύο με οθόνες 6,1 ιντσών και 6,7 ιντσών στο δεύτερο μισό εξάμηνο.

“Σχεδιάζουμε να αναπτύξουμε δύο μοντέλα το πρώτο εξάμηνο του 2021 και δύο μοντέλα στο δεύτερο εξάμηνο του έτους”, ανέφερε ένας υπάλληλος της εταιρείας όπως αναφέρει η ET News. Ο ίδιος πρόσθεσε επίσης ότι τα iPhones που θα κυκλοφορούν στο πρώτο εξάμηνο θα είναι τα πιο προσιτά μοντέλα, ενώ το δεύτερο εξάμηνο θα δούμε τις premium προτάσεις της εταιρείας. Αυτά τα μοντέλα θα μπορούσαν να είναι συμβατά με τα επερχόμενα headset AR / VR, που επίσης φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσουν το 2021.

“Είναι πολύ πιθανό να εφαρμοστεί η τεχνολογία χαμηλής θερμοκρασίας πολυκρυσταλλικού οξειδίου (LTPO) σε προϊόντα ναυαρχίδες κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2021”. Το LTPO λέγεται ότι είναι η τεχνολογία οθόνης επόμενης γενιάς που χρησιμοποιεί σημαντικά λιγότερη ισχύ σε σύγκριση με την υπάρχουσα τεχνολογία απεικόνισης.

Οι προδιαγραφές του iPhone 2021 είναι ασαφείς αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, το iPhone 12 τελευταίο μπορεί να έρθει με μια σειρά αλλαγών – πρωτίστως θα εφοδιαστεί με την τεχνολογία 5G και θα υπάρξει κατάργηση του πάνελ LCD. Ακόμα και η προσιτή έκδοση της σειράς iPhone 12 αναμένεται να διαθέτει ένα πάνελ OLED. Θα υπάρχουν τρία smartphones στη σειρά που θα μοιάζουν αρκετά με την σχεδιαστική γραμμή του iPhone 4 και με αρκετά λεπτή εγκοπή. Το κορυφαίο μοντέλο του iPhone 12 θα φτιαχτεί, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, με τετραπλή πίσω κάμερα και με φακό 3D ToF για καλύτερες λήψεις πορτρέτου.

Αυτά τα κινητά τηλέφωνα πιθανότατα θα τροφοδοτούνται από το chipset A14 Bionic της Apple και θα περιλαμβάνουν το iOS 14.

Πηγή : techingreek.com