Μέρα Αυτοκίνησης Unicars: Η δική σου μέρα!

Η Μέρα Αυτοκίνησης Unicars πραγματοποιήθηκε για ακόμα μια χρονιά με πολύ μεγάλη επιτυχία, δίνοντας τη δυνατότητα στους λάτρεις του αυτοκινήτου να απολαύσουν τη δική τους μέρα, αλλά και να αποκτήσουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους με ειδικές τιμές και προσφορές μόνο για εκείνη τη μέρα.

Στο δημοφιλές αυτοκινητιστικό event της Unicars, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1η Ιουνίου, στον εκθεσιακό χώρο του AudiTerminal στη Λευκωσία, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να οδηγήσουν όλα τα μοντέλα της Volkswagen, Audi, Seat και  Skoda, αλλά και να περάσουν ευχάριστα την ημέρα τους παρέα με τις οικογένειές τους,απολαμβάνοντας μια ποικιλία δραστηριοτήτων και εκπλήξεων. Απολαυστικά σνακ, μουσική, ποτό, ποδόσφαιρο και ζωγραφική για τους μικρούς φίλους, αλλά και συμβουλές οδήγησης από τον Οργανισμό Reaction, ήταν μόνο μερικές από τις εκπλήξεις που έλαβαν χώρα στη «Μέρα Αυτοκίνησης Unicars», πέρα από τις μοναδικές τιμές και προσφορές σε όλα τα δημοφιλή μοντέλα των αυτοκινήτων που εκπροσωπεί η εταιρεία.

Παράλληλα με τις δραστηριότητες, οι επισκέπτες της «Μέρας Αυτοκίνησης» ενίσχυσαν το φιλανθρωπικό έργο της Unicars, αφού με κάθε testdrive, η εταιρεία πρόσφερε το ποσό των €5 στον Παγκύπριο Σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα όνειρο, μια ευχή». Τέλος, όσοι από τους επισκέπτες απέκτησαν το νέο τους αυτοκίνητο εκείνη τη μέρα, έλαβαν μέρος στον διαγωνισμόμε έπαθλο ένα συναρπαστικό ταξίδιγια δύο στη Βέρνη της Ελβετίας, για να παρακολουθήσει με την παρέα του από κοντά έναν μοναδικό αγώνα της Formula E.

Αναγνωρίζοντας ότι κάθε άνθρωπος είναι φτιαγμένος για να οδηγεί τη δική του ιστορία με το αυτοκίνητο των ονείρων του, η Unicarsθα ήθελε να ευχηθεί σε όλους όσοι απέκτησαν το αυτοκίνητο της επιθυμίας τους κατά τη διάρκεια της «Μέρας Αυτοκίνησης Unicars» καλοτάξιδα και ασφαλή χιλιόμετρα!