Μέρα Αυτοκίνησης Unicars: Η δική σας μέρα!


Η Μέρα Αυτοκίνησης Unicars, η εκδήλωση που έγινε θεσμός, έρχεται και φέτος, με μοναδικές τιμές σε όλα τα μοντέλα των μαρκών Volkswagen, Audi, Seat και Skoda, αλλά και πολλές άλλες εκπλήξεις, μουσική και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια.

Το κοινό θα μπορεί να οδηγήσει τα αγαπημένα του μοντέλα και να τα αποκτήσει σε μοναδικές τιμές που θα ισχύουν μόνο για εκείνη τη μέρα, ενώ ταυτόχρονα, για κάθε test drive, η Unicars θα προσφέρει €5 στο Σύνδεσμο «Ένα όνειρο, μια ευχή». Η Reactionθα παρέχει χρήσιμες συμβουλές για οικονομική και ασφαλή οδήγηση, ενώ τα παιδιά θα μπορούν να απολαύσουν διάφορες δραστηριότητες που θα διεξάγονται στο χώρο καθώς και απολαυστικά σνακ και ποτά.

Το κοινό που θα επισκεφθεί την εκδήλωση και θα αποκτήσει το αγαπημένο του αυτοκίνητο, θα έχει επίσης τη δυνατότητα συμμετοχής στον φανταστικό διαγωνισμό της Unicars, όπου ένας μεγάλος τυχερός θα κερδίσει ένα υπέροχο ταξίδι για δυο στη Βέρνη της Ελβετίας, για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα της FormulaE. Το ταξίδι περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή και εισιτήρια εισόδου για τη FormulaEγια 2 άτομα.

Μέρα ΑυτοκίνησηςUnicars! Η δική σας μέρα!

Σάββατο 1η Ιουνίου στο AudiTerminal, Μεγάρων 9 Στρόβολος, στη Λευκωσία.  Από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 6 το απόγευμα!