«Μένουμε στο σπίτι» με την Άννα Βίσση να τραγουδά… στον ALPHA Κύπρου!


«Όσο έχω φωνή θα σου τραγουδάω»… και στις όμορφες και στις δύσκολες στιγμές! Γιατί η Άννα Βίσση ξέρει ότι όλα περνούν με τραγούδια, skype συνδέσεις με φίλους και καλή καρδιά…

Έρχεται και είναι μοναδική! Η αγαπημένη σε όλους μας Άννα Βίσση ξεκινά το Σάββατο 2 Μαΐου στις 22:15 μία αλλιώτικη τηλεοπτική συναυλία στον ALPHA Κύπρου, όπου θα ερμηνεύσει μεγάλες επιτυχίες της, θα μοιραστεί΄μαζί μας δικές της στιγμές και θα καλέσει μέσω skype αγαπημένους της φίλους, συναδέλφους και πρόσωπα που της έχουν… και μας έχουν λείψει!

Η ίδια έχει να αποκαλύψει πολλά, αλλά πρώτα θα δώσει το λόγο στους διαδικτυακούς της καλεσμένους για να στείλουν τα δικά τους αισιόδοξα μηνύματα.

Δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ALPHA Κύπρου, ετοιμάζοντας μία διαφορετική βραδιά με ζωντανή ορχήστρα και τραγούδια που θα μας ταξιδέψουν από «τα μαθητικά τα χρόνια» μέχρι το σήμερα. Ήδη μπορείτε να φανταστείτε τι θα ακολουθήσει! Κι όμως, η εμφάνιση της Άννας Βίσση σε ρόλο τραγουδίστριας και παρουσιάστριας της βραδιάς, μόνο εκπλήξεις μπορεί να κρύβει… και ναι, ετοιμάζει πολλές! Τόσο για τους fans της όσο και για τους τηλεθεατές που έχουν μεγαλώσει με τις επιτυχίες της και δεν σταμάτησαν ποτέ να σιγοψιθυρίζουν τα κομμάτια της.

Ακόμη και τώρα εν μέσω καραντίνας, η φωνή της έρχεται να μας σηκώσει από τον καναπέ και να μας ταξιδέψει σε μέρη όπου δεν φανταστήκαμε ότι θα μπορούσαμε να πάμε. Γι’ αυτό κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και ξεχάστε για λίγο τις δύσκολες στιγμές, αφού η λατρεμένη και διαχρονική φωνή της Κύπρου και Ελλάδας, έρχεται να μας πει:

«Όσο έχω φωνή», «Δώδεκα», «Αυτός που περιμένω», «Καλημέρα καινούργια μου αγάπη» και άλλα πολλά κομμάτια που θα μας θυμίσουν τις ξέγνοιαστες μέρες πριν από την πανδημία. Γιατί όλα περνούν και όλα θα περάσουν! Μένουμε λοιπόν στο σπίτι με την Άννα Βίσση και τα τραγούδια της και συντονιζόμαστε το Σάββατο 2 Μαΐου στις 22:15 στον ALPHA Κύπρου!

«Μένουμε στο σπίτι με την Άννα Βίσση»: Σάββατο 2 Μαΐου στις 22:15 στον ALPHA Κύπρου.