Μελίνα Μακρή | Τι λέει για την αποχώρηση της από τους Vegas;

Τι δήλωσε αποκλειστικά στο tralala.gr;

Η Μελίνα Μακρή πριν λίγο καιρό παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο tralala.gr από την οποία μάθαμε πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τη τραγουδίστρια.

Ένα από αυτά είναι για τον λόγο αποχώρησης της από τους Vegas παρά τη μεγάλη επιτυχία που είχαν σημειώσει από την αρχή της καριέρας τους.

Συγκεκριμένα μας είπε:

“Ήταν μια δύσκολη απόφαση. Πρώτα απ’ όλα την απόφαση δε την πήρα γρήγορα ή εν βρασμώ ψυχής. Αυτή τη σκέψη την έκανα τα τελευταία τρία χρόνια στους Vegas, πολύ πριν αποφασίσω να αποχωρήσω. Για πολλούς λόγους ήταν δύσκολη απόφαση, είχαμε φοβερή χημεία, ήμασταν και είμαστε αγαπημένοι. Ακόμα έχουμε επαφές με τα παιδιά και μιλάμε στο τηλέφωνο, θέλει ο ένας το καλό του άλλου. Έχουμε πολύ φιλικές σχέσεις, ο Zeraw είναι και κουμπάρος μου. Το ότι ήταν ένα πετυχημένο project, μία συνταγή επιτυχίας που δεν χαλάς εύκολα, έκανε τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα για μένα. Δεν θα άλλαζα όμως αυτή την απόφαση επειδή πάρθηκε με τόση σκέψη και δεν συνηθίζω να γυρίζω σε παλιές καταστάσεις.

Υπήρξε κάτι που να σε κούρασε κατά την κοινή σου πορεία με τους Vegas;

Ένιωσα ότι με κουράζει το styling γιατί εκείνα τα χρόνια ήταν υπερβολικό, εξεζητημένο, ακολουθούσε τη μόδα της εποχής. Όμως επειδή συνέβη για οκτώ χρόνια όλο αυτό με κούρασε κάποια στιγμή και θέλησα ένα διάλειμμα, να βρω τον εαυτό μου… ποια είναι η Μελίνα. Αυτή η περσόνα των Vegas ήμουν εν μέρει εγώ, όμως θέλησα να κάνω αυτή την αναζήτηση μέσα μου και «καθάρισα» και το styling. Στα δικά μου τα μάτια ήθελα να με δω πιο απλή, αυτή που είμαι… να δω επί της ουσίας ποια πραγματικά είμαι εγώ. Το έκανα, δεν το μετανιώνω και με οδήγησε εδώ που με οδήγησε.”