Μελίνα Μακρή: “Με κούρασε το styling και το ρεπερτόριο που είχα”

Δείτε όσα είπε η τραγουδίστρια στο video!

Στα παρασκήνια των γυρισμάτων του νέου της video clip συνάντησε η κάμερα της πρωινής εκπομπής του Epsilon “Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω” τη Μελίνα Μακρή.

Λίγο καιρό μετά την ηχηρή αποχώρησή της από το επιτυχημένο συγκρότημα των Vegas μαζί με το οποίο για 8 ολόκληρα χρόνια μας χάρισαν τραγούδια που ακούμε μέχρι και σήμερα και θα ακούμε για καιρό, η τραγουδίστρια έχει ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο της solo single με τίτλο “Δεν Σε Ξεχνώ”.

“Με κούρασε το όλο styling και το ρεπερτόριο που είχα, ένιωσα ότι έκλεισε τον κύκλο του. Ήθελα να καθαρίσω από αυτό και να βγει προς τα έξω η μουσική που γράφω. Το “Δε Σε Ξεχνώ” είναι ένα δείγμα αυτής της μουσικής. Χαίρομαι που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου…”

Παραδέχεται στη συνέχεια ότι είχε καιρό την ανάγκη να κάνει το επόμενο βήμα, ενώ δεν θα ξεχάσει ποτέ τα 8 χρόνια πορείας της με τους Vegas. “Δεν ξεχνώ τη σχέση μου με τα παιδιά, δεν ξεχνώ ανθρώπους και συναισθήματα…”

Τέλος, αποκάλυψε ότι θα βρίσκεται σε μία μουσική σκηνή από τον Γενάρη με ένα μονόπρακτο κατά το οποίο και θα παίζει αλλά και θα τραγουδάει.