Μελίνα Ασλανίδου: Έκανε πρεμιέρα με τον σύντροφό της στο πλευρό της!

Πρεμιέρα έκανε,το βράδυ της Παρασκευής, στην Ιερά Οδό η Μελίνα Ασλανίδουκαι φυσικά ο σύντροφός της βρισκόταν εκεί. Η αγαπημένη τραγουδίστρια ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στο πλευρό της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Γιώργου Παπαδόπουλου και πρώτο τραπέζι πίστα ήταν ο Βασίλης Μουντάκης, για να την στηρίξει. Η Μελίνα και ο γοητευτικός κομμωτής από τα Χανιά μπορεί να κρατούν χαμηλούς τόνους αλλά δεν κρύβουν ότι είναι μαζί και ευτυχισμένοι!

Έτσι, ο σύντροφος της Μελίνας δεν μπορούσε να λείπει από την πρεμιέρα της τραγουδίστριας! Ο Βασίλης Μουντάκης καθόταν μπροστά μπροστά και απόλαυσε την ιδιαίτερη φωνή της αγαπημένης του, η οποία τα έδωσε όλα στην σκηνή του νυχτερινού κέντρου. Άλλωστε, το ταλέντο της είναι αδιαμφισβήτητο και είναι ένα από τα πολλά πράγματα που ο Βασίλης αγάπησε σε εκείνη.

Ο Βασίλης Μουντάκης διασκέδασε με τις τεράστιες επιτυχίες της Μελίνας, αλλά και της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Γιώργου Παπαδόπουλου, ενώ στην παρέα του ήταν και ο καλός του φίλος Αντώνης Βλοντάκης, με την σύζυγό του Κορίνα Στεργιάδου.

“Οι άνθρωποι κερδίζουν ο ένας τον άλλον με το σύνολο της προσωπικότητάς τους, με τις πράξεις τους και με την στάση τους. Αυτό ακριβώς συμβαίνει σε μένα και τον Βασίλη”, είχε δηλώσει η Μελίνα Ασλανίδου σε πρόσφατη συνέντευξή της για τον αγαπημένο της σύντροφο.
Δες και τις υπόλοιπες φωτογραφίες: