Μελίνα Ασλανίδου: «Δεν είχα την οικογένειά μου με το μέρος μου»


Η επιτυχία, η αναγνώριση και η αγάπη από το κοινό, δεν ήρθαν εύκολα, για την αγαπημένη τραγουδίστρια. Η ίδια αποκαλύπτει σε συνέντευξή της σε γνωστή Ελλαδική εφημερίδα ότι αγωνίστηκε μόνη της για τη μουσική και το τραγούδι.

«Η οικογένειά μου δεν είχε ποτέ σχέση με τη μουσική. Δεν είχα ποτέ την οικογένειά μου με το μέρος μου, με την έννοια ότι δεν είχε καταλάβει αυτό που έφερα. Μόνη μου το κατάλαβα, το δούλεψα και το δουλεύω. Είναι μια αδιάκοπη εργασία. Και θέλει και λίγο τύχη, θέλει να μην έχεις παρωπίδες. Θέλει πολλά.

Πολλές φορές δεν μας αρέσει να βλέπουμε την αλήθεια, ούτε να την αντιλαμβανόμαστε, ούτε να την ακούμε. Έχουμε μια φυσική αντίδραση να μην τη δεχόμαστε, να μη θέλουμε το πολύ φως. Αν όλα γίνονται συνειδητοποιημένα, γίνεται πιο εύκολος και ο δρόμος σου. Λες “όλα είναι καλά”.

Το νιώθεις στο πετσί σου. Το βιώνεις. Δεν ήμουν έτσι πάντα. Έμαθα. Είχα δεκάδες δασκάλους. Για παράδειγμα, ακόμη και μια κουβέντα που έλεγε ο Μητροπάνος σε μια άσχετη στιγμή δίδασκε τρόπο ζωής. Ευγνωμονώ τον Θεό που είχα την ευλογία να συναντηθώ με πολύ σπουδαίους ανθρώπους, να μιλάω μαζί τους και να μοιράζομαι την αγωνία, τον δρόμο μου, όλο αυτό που έχω στο κεφάλι μου.»