Μέγκι Ντρίο:«Στο GNTM μου πέταγαν το φαγητό… ρωτήστε την Αμανατίδου»

Η Μέγκι Ντρίο δε διστάζει λεπτό και “δικάζει” ξανά τη νέμεση της από το GNTM! «Στο σπίτι μου πέταγαν το φαγητό… ρωτήστε την Αμανατίδου»!

Το γνωστό μοντέλο σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», αναφέρθηκε στη δήλωση της Μαρτίνας σχετικά με το φαγητό στο σπίτι του GNTM και πέταξε ένα “καρφί” για την Άννα Αμανατίδου.

Συγκεκριμένα, η Μέγκι άφησε να εννοηθεί ότι Άννα Αμανατίδου ήταν αυτή που της πέταγε το φαγητό όσο βρίσκονταν και οι δύο μέσα στο σπίτι.

«Δέχομαι πάρα πολλά μηνύματα μετά την τελευταία μου συνέντευξη στον Αρναούτογλου, όπου πολύς κόσμος ταυτίζεται μαζί μου και με την αλήθεια μου. Έχω αποφασίσει να μην απαντάω πια στη Ναταλία Γερμανού γιατί νομίζω αυτό το παιχνίδι έχει γίνει… λέω κάτι εγώ, λέει κάτι αυτή. Είμαι σε ένα πάνελ και είμαι εκεί για να πω τη γνώμη μου. Επειδή το “Ευτυχείτε” πάει καλά προσπαθούν όλοι να πιαστούν από κάπου και για μένα λένε πάντα αρνητικά σχόλια και ούτε ένα θετικό. Δεν πειράζει, τα καταφέρνω και μόνη μου, ευχαριστώ. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ, είμαι ένας άνθρωπος που έχει συναισθήματα.

Έλεος, μια τέτοια παραγωγή του GNTM, δεν θα βγούμε να πούμε ότι δεν έχουν λεφτά και δεν ταϊζουν τα κορίτσια. Μάλλον η Μαρτίνα ασχολιόταν με τα… ουράνια και τα τόξα και όχι με το φαγητό. Μπορεί να είχαν θέμα μεταξύ τους, να έκλεβε η μία το φαγητό της άλλης. Εμένα πολλές φορές μου πέταγαν το φαγητό. Σε δοκιμασίες είχα μείνει χωρίς φαγητό πολλές φορές. Γι’ αυτό ρωτήστε την Άννα Αμανατίδου», είπε η Μέγκι Ντρίο.

Πηγή : OMEGAlive