Μεγάλη Μάχη Με Τον Καρκίνο Για Την Χάρις Αλεξίου!

Η εξομολόγησή της ερμηνεύτριας αγγίζει την ψυχή κάθε γυναίκας που πέρασε καρκίνο.

Σε μια ακόμη συνταρακτική εξομολόγηση, σχετικά με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε προέβη η σπουδαία ερμηνεύτρια, Χάρις Αλεξίου.

Το πρόβλημα εντοπίσθηκε σε έναν έλεγχο ρουτίνας, ο καρκίνος ήταν σε πρώιμο στάδιο και ως εκ τούτου η κυρία Αλεξίου δε χρειάστηκε να υποστεί την ιδιαίτερα επώδυνη διαδικασία των χημειοθεραπειών.

«Αισθάνθηκα τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια μου, όταν έμαθα ότι πάσχω από καρκίνο του μαστού», εξομολογήθηκε η μεγάλη τραγουδίστρια.

Ακόμα τόνισε ότι «χρειαζόμαστε στήριξη και να αντιληφθούμε ότι η ζωή δεν σταματάει».«Με την ανακοίνωση της νόσου το σοκ είναι μεγάλο και κρατάει αρκετά. Βλέπεις τη ζωή σου από την αρχή και ερωτήματα του τύπου «Γιατί σε εμένα;» «Τι δεν έκανα καλά;» «Γιατί το επέτρεψα να συμβεί;» απασχολούν το μυαλό σου. Γινόμαστε εγωκεντρικές, κλεινόμαστε στον εαυτό μας και δεν ενδιαφερόμαστε να μάθουμε ότι και άλλοι άνθρωποι νοσούν».

Τέλος επεσήμανε πως «οι γυναίκες χρειάζονται βοήθεια για να βγουν από τον πολύ στενό κόσμο τους, να ξαναβρούν τον εαυτό τους και να συνεχίσουν τη ζωή τους ως μητέρες, σύζυγοι, φίλες, εργαζόμενες».

Η Χάρις Αλεξίου μίλησε για τη συγκλονιστική αυτή εμπειρία που βίωσε στο πλαίσιο της παρουσίασης του προγράμματος στήριξης των ασθενών οι οποίοι δίνουν καθημερινά μάχη με τον καρκίνο, «Είσαι Γυναίκα, Είσαι Δύναμη», το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της Εταιρίας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος…

Πηγή : athensmagazine.gr