Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συναυλία «Το δικό μας δεντράκι μεγαλώνει στην καμένη γη της Αττικής»

by Νίκος Παπασταύρου | 30/01/2019 13:54

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία «Το δικό μας δεντράκι μεγαλώνει στην καμένη γη της Αττικής»  την περασμένη Παρασκευή 25/1/19, στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.

[1]

Η συναυλία ήταν το αποτέλεσμα της κοινής προσπάθειας των τριών συνδιοργανωτών, του Δήμου Στροβόλου, του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών και της Ομάδας Εθελοντών Σιας, με στόχο την αποκατάσταση χώρου πρασίνου και παιδότοπου που κάηκε στις πρόσφατες πυρκαγιές στην Αττική.

[2]

Τη συναυλία τίμησαν με την παρουσία τους και απεύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Στροβόλου, ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Ελλάδας και ο Πρόεδρος του Σωματείου «Ομάδα Εθελοντών Σιας», οι οποίοι επισήμαναν ότι πέραν από μία κοινή, εθελοντική και περιβαλλοντική δράση, η όλη εκδήλωση είναι άλλη μία απόδειξη της αδελφικής αλληλεγγύης που χαρακτηρίζει τον απανταχού Ελληνισμό. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία  του και ο Πρέσβης της Ελλάδος στην Κύπρο, όπως επίσης και η Επίτροπος Περιβάλλοντος.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν αφιλοκερδώς αξιόλογοι καλλιτέχνες, ο Λαογραφικός Όμιλος και η Δημοτική Χορωδία Στροβόλου.

[3]

 

Endnotes:
  1. [Image]: http://www.music.net.cy/wp-content/uploads/2019/01/SNH_5771.jpg
  2. [Image]: http://www.music.net.cy/wp-content/uploads/2019/01/SNH_5971.jpg
  3. [Image]: http://www.music.net.cy/wp-content/uploads/2019/01/SNH_6211.jpg

Source URL: https://www.music.net.cy/megali-epitychia-simeiose-i-synaylia-to-diko-mas-dentraki-megalonei-stin-kameni-gi-tis-attikis/