Μεγάλη επιτυχία για το Deadpool – Οι αριθμοί προκαλούν… ίλιγγο!


Όχι οτι μας ήρθε σαν έκπληξη, αλλά το Deadpool (ξέρετε βρε, ο αθυρόστομος ήρωας της Marvel που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ σε εισητήρια και κέρδη παγκοσμίως) κατάφερε και έγινε η πιο επιτυχημένη R-Rated ταινία όλων των εποχών. Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι αυτό, R-rated είναι η πιο… «αυστηρή» κατηγοριοποίηση που δίνεται στις ΗΠΑ στις ταινίες λίγο πριν τις πρεμιέρες τους στο σινεμά για να ξεχωρίζουν για το είδος των εικόνων που περιέχουν, το λεξιλόγιο κλπ.

Το Deadpool λοιπόν κατάφερε και έφτασε τα 746 εκατομμύρια δολάρια σε κέρδη από την πρεμιέρα του, αφήνοντας πλέον στη δεύτερη θέση το πασίγνωστο Matrix του 2003, με κέρδη μόλις… 742 εκατομμύρια δολάρια. Ο Ryan Reynolds (που παίζει το ρόλο του Deadpool φυσικά) φαίνεται πως έκανε σωστή επιλογή στην καριέρα του και μετά τις όχι και τόσο θετικές κριτικές που είχε σαν Green Lantern το 2011, γίνεται ο αθυρόστομος Deadpool, σε μια ταινία με πολύ βία, γυμνό και λεκτική/σωματική βία αλλά συγχρόνως τόνους από χιούμορ που σίγουρα θα σας κάνει να γελάσετε. Η μεγάλη επιτυχία της ταινίας έχει ήδη δύο αποτελέσματα: 1) οι παραγωγοί της ετοιμάζονται ήδη για δεύτερη και 2) αρκετοί άλλοι παραγωγοί σκοπεύουν να βγάλουν R-Rated ταινίες στις ΗΠΑ.

Καλό είναι να γνωρίζουν όμως οτι το Deadpool δεν πέτυχε εξαιτίας της αθυροστομίας του πρωταγωνιστή, αλλά εξαιτίας του πολύ καλού – για τα δεδομένα της ταινίας- σεναρίου της.

 

Πηγή: digitallife.com.cy