Μεγάλα ονόματα συμμετέχουν στο Eastpak Artist Studio 2016


Είναι επίσημη! Το line-up του φετινού Eastpak Artist Studio έχει επιβεβαιωθεί και περιλαμβάνει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της μόδας!

Οι Kenzo, Vêtements, Christopher Raeburn, Nicopanda, Ami Paris, Wanda Nylon, House of Holland, Jacquemus, Giambattista Valli, Alexandre Vauthier, και Inan, έχουν συμφωνήσει να μετατρέψουν τα εικονικά Padded Pak’r σακίδια της Eastpak σε πρωτότυπα έργα τέχνης, τα οποία αργότερα, θα τεθούν σε πλειστηριασμό για φιλανθρωπικό σκοπό. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό οργανισμό “Designers against AIDS” στην προσπάθεια αύξησης της ευαισθητοποίησης για τον ιό HIV και το AIDS.

Δώστε σε ένα διάσημο σχεδιαστή μόδας ένα “κενό” σακίδιο, μαζί με το “εν λευκώ” να κάνουν ό, τι θέλουν με αυτό, και όλα μπορούν να συμβούν! Ένα ποικίλο και συναρπαστικό μίγμα ταλέντου και ενέργειας! Λεπτομέρειες και εικόνες από τις δημιουργίες των συμμετεχόντων καλλιτεχνών θα κυκλοφορήσουν από τις 14 του Νοέμβρη, και οι τσάντες θα πωλούνται στο διαδίκτυο την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, 1, Δεκεμβρίου 2016.

Περισσότερες πληροφορίες: http://artiststudio.eastpak.com/artists

Πηγή: like.philenews