ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 6:45 Οι τηλεθεατές επέλεξαν!


Η αγαπημένη πρωινή ενημερωτική εκπομπή των δυναμικών κοινών 18-54, συνεχίζει να είναι η εκπομπή ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ με τον Αντρέα Δημητρόπουλο!

Στη χθεσινή της πρεμιέρα (Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022) η εκπομπή ήταν πρώτη στη ζώνη μετάδοσης της αφού κατέγραψε ποσοστό 22,0% στο Σύνολο Πληθυσμού και 32,8% στα δυναμικά κοινά 18-54, ενώ έφτασε μέχρι 56,1%!

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!

Η πρώτη είδηση της ημέρας είναι «ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ».  Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος επέστρεψε  ανανεωμένος και έτοιμος να ριχτεί για άλλη μια σεζόν στη μάχη της πρωινής ενημέρωσης, με σεβασμό στον Κύπριο τηλεθεατή, με εγκυρότητα και αντικειμενικότητα.

Ό,τι συμβαίνει την ώρα που συμβαίνει σε Κύπρο και εξωτερικό γίνεται… «ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ».  Το ξεκίνημα της νέας ημέρας είναι γεμάτο ειδήσεις, αναλυτικά ρεπορτάζ από όλα τα σημεία των γεγονότων και με τα πρόσωπα της επικαιρότητας να είναι οι πρωταγωνιστές.

Πολιτική, οικονομία, κοινωνία, διεθνής ενημέρωση, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός και όλα τα μεγάλα γεγονότα. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζει ο πολίτης με δελτία ειδήσεων, ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις, ανταποκρίσεις, απευθείας μεταδόσεις και τους πρωταγωνιστές στο στούντιο της εκπομπής. 

Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος, με αντικειμενικότητα, συνέπεια και καθαρή ματιά, μας μεταφέρει όλη την πρωινή ειδησεογραφία, αναλύοντας τα γεγονότα την στιγμή που συμβαίνουν και παρουσιάζει όλες τις ειδήσεις που θα γίνουν… ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ. Μαζί του η Γαβριέλα Ζάρτιλα.