Με το φως της ημέρας ήρθε ο Calvin Harris να μας παρουσιάσει το «ζεστό» του video clip με τίτλο “Feels”

Με το φως της ημέρας ήρθε ο Calvin Harris να μας  πει τα όσα “αισθάνεται” με το ολοκαίνουριο του video clip, σε μια συνεργασία που ήρθε για  να ταράξει τα νερά.

Εκμεταλλευόμενος το καλοκαίρι, το οποίο επέλεξε για να δώσει την δουλειά του στο κοινό, ο καλλιτέχνης μας προκαλεί να ακούμε τη δουλειά του όπου βρεθούμε. Στις παραλίες, στα ραδιόφωνα κτλ. Το ηχόχρωμα του τραγουδιού συνδυάζει την reggae μαζί με την funky μουσική και μας ταξιδεύει σε χώρους και εικόνες που το μόνο που μας θυμίζουν είναι διακοπές.

Το ολοκαίνουριο τραγούδι του Calvin Harris σε συνεργασία τον Pharrell Williams, την Katy Perry και τον Big Sean, υπό τον τίτλο Feels, το οποίο είναι το 8ο κομμάτι στη σειρά του άλμπουμ του με τίτλο «Funk Wav Bounces Vol. 1.», θα αποτελείται από 10 τραγούδια, ενώ η επίσημη κυκλοφορία του θα γίνει στις 30 Ιουνίου από την Sony music.

Σήμερα το πρωί μας παρουσίασαν το official Video clip του κομματιού, το οποίο δεν σταματά να πολλαπλασιάζει τα views του, καθώς πλησιάζει περίπου τις 100 000 ανά ώρα

Ο παπαγάλος και ο ρόλος του.
Να σημειώσουμε πως στο πρώτο βίντεο (Audio Preview), που είχε αναρτηθεί στις 15 Ιουνίου για το εν λόγο κομμάτι, ο Calvin μας παρουσίασε ένα παπαγάλο. Εμείς το ψάξαμε και μάθαμε κάτι γι’ αυτό, το οποίο θα μοιραστούμε μαζί με τους αναγνώστες του music.net.cy.

Ο παπαγάλος λοιπόν, είναι το «θέμα» το οποίο επέλεξε ο Calvin για να αναδεικνύει το κάθε του κομμάτι από το άλμπουμ «Funk Wav Bounces Vol. 1.»

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να πατήσετέ το play. Εγγυόμαστε ότι η μέρα σας θα αρχίσει χορεύοντας.  

[ot-video]

[/ot-video]

Μάριος Χριστοφόρου