Με προσφορές και δώρα γιόρτασε τα 1α του γενέθλια το κατάστημα Cyta στο Metropolis Mall


Ένα χρόνο γιόρτασε το κατάστημα Cyta στο Metropolis Mall και πολλοί ήταν εκείνοι που έτρεξαν να εκμεταλλευτούν το τετραήμερο ειδικών προσφορών σε κινητά και αξεσουάρ. Από την Πέμπτη 15/9 μέχρι και την Κυριακή 18/9, οι επισκέπτες βρήκαν μοναδικές προσφορές σε κινητά Samsung και Apple, καθώς και ειδικές τιμές σε άλλα κινητά και αξεσουάρ.

Σε ένα διασκεδαστικό live link οι μουσικοί παραγωγοί του ΚΛΙΚ FM, Μαρία Παπακώστα και Κώστας Καρνάκης, ανέβασαν το κέφι και με τις μουσικές επιλογές που δημιούργησαν ατμόσφαιρα πάρτυ, και παράλληλα προσκάλεσαν τον κόσμο να δει τις προσφορές και να λάβει μέρος και στον μεγάλο διαγωνισμό του τετραημέρου. Βγάζοντας μια φωτογραφία με το αντικείμενο του διαγωνισμού στην είσοδο του καταστήματος και ανεβάζοντάς την σε story στο Instagram, οι πελάτες του καταστήματος Cyta έμπαιναν απευθείας στην κλήρωση. Ο διαγωνισμός χάρισε στη μεγάλη τυχερή @christina mixail k μια δωροκάρτα αξίας €350!

Τέλος, το τετραήμερο γενεθλίων άφησε τους επισκέπτες με χαμόγελο, νέα κινητά και αξεσουάρ και την υπόσχεση για περισσότερες εορταστικές προσφορές σε κάθε ευκαιρία!