Με Μέγα Χορηγό την ΕΚΟ το ‘EKO Acropolis Rally 2023’ ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία!

Μετά από τέσσερις ημέρες γεμάτες θέαμα, καταξιωμένους οδηγούς και διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών… το ‘EKO Acropolis Rallyέριξε αυλαία, «ταξιδεύοντας» την πανέμορφη εικόνα της Ελλάδας σε περισσότερες από 150 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Με Μέγα Χορηγό την ΕΚΟ, το πολυσυζητημένο υπερθέαμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού γιόρτασε 70 χρόνια στη διεθνή αθλητική σκηνή, συγκεντρώνοντας χιλιάδες βλέμματα θαυμασμού! Η Αθήνα της ιστορίας συνάντησε την Αθήνα του 21ου αιώνα στην καρδιά εμβληματικών τοποθεσιών απείρου κάλλους…

Η διεξαγωγή του ‘EKO Acropolis Rallyπραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι της FIA από τις 7 έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2023 στην Αθήνα, την Πελοπόννησο και τη Στερεά Ελλάδα. Ελάτεια, Παύλιανη, Καρούτες και άλλα γνωστά τοπωνύμια συνέθεσαν την εικόνα του ανεπανάληπτου «Ράλι Θεών», το οποίο άφησε αδιαμφισβήτητα τις καλύτερες εντυπώσεις.

Οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού και όχι μόνο… έφυγαν ευχαριστημένοι και υπέρ του δέοντος ενθουσιασμένοι, γεγονός που αποδεικνύει ότι το ‘EKO Acropolis Rallyήταν -όπως κάθε χρόνο- γεμάτο πάθος, αδρεναλίνη, αλλά και κορυφαίους οδηγούς με μαχητικότητα και χαρακτήρα στις δύσκολες και ειδικές διαδρομές.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΚΟ Κύπρου έκανε, για ακόμα μία φορά, τους χρήστες της εφαρμογής ΕΚΟ Smile να νιώσουν ιδιαίτερα προνομιούχοι, αφού τους χάρισε -μέσω του παιχνιδιού Scratch & Win- συλλεκτικά δώραEKO Acropolis Rally 2023’. Συγκεκριμένα 55 τυχεροί χρήστες κέρδισαν ένα από τα ακόλουθα δώρα: 10 καπελάκια, 5 ποτήρια θερμός για καφέ, 10 συλλεκτικά αυτοκινητάκια WRC του 1973, 15 θερμός πολλαπλής χρήσεως και 15 καλύμματα παρμπρίζ για προστασία από τον ήλιο.